• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΗ 2013

Συνεχίστηκε χθες όλη την ημέρα η αποκατάσταση των ζημιών στο Διοικητήριο από την εμπρηστική επίθεση αγνώστων το βράδυ της Τετάρτης. Υπολογίζεται ότι η ζημιά που προκλήθηκε ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Θα επιδιωχθεί κάλυψη του ποσού μέσω της Πολιτικής Προστασίας. Στο «σκοτάδι» οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Μικρή βοήθεια προσφέρει σε αυτές το υλικό από τις κάμερες τραπεζών στην Ερυθρού Σταυρού και στην Βενιζέλου. Χθες επισκέφθηκε το Διοικητήριο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σαλαμάγκας. Η γιατρός Δήμητρα Τσανάκα εξελέγη μετά από κλήρωση, νέα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ώρα για Έργο». Στην ψηφοφορία που προηγήθηκε της κλήρωσης έλαβε 5 ψήφους, όσες και ο Βαγγέλης Παππάς. Διαρρήκτες «χτύπησαν» το βράδυ της Τετάρτης το Πουλίδειο Γηροκομείο. Πήραν ποσό 29.000 ευρώ. Χθες το πρωί με την μέθοδο της απασχόλησης δύο γυναίκας έκλεψαν από χρυσοχοείο στο κέντρο της Καβάλας χρυσές αλυσίδες αξίας 30.000 ευρώ. Επαναλειτουργεί από σήμερα η Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Εγκαταστάθηκε το νέο TAXIS, το οποίο φέρνει την ουσιαστική ενοποίηση όλων των εφοριών του Νομού Καβάλας.

 

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί το πρωί στο 6ο Λύκειο η ΕΛΜΕ Καβάλας. Στις 11 το πρωί ο Άρης Γιαννακίδης μαζί με άλλους τοπικούς παράγοντες υπογράφουν την προγραμματική σύμβαση για το έργο των πλωτών εξεδρών στο κεντρικό λιμάνι. Ο επιχειρηματίας Βλάσης Τσάκας ήταν χθες κατηγορούμενος για απάτη στο Τριμελές Καβάλας. Πήρε αναβολή για τον Δεκέμβρη. Κατηγορείται ότι για να μεσολαβήσει και να εξασφαλιστεί δάνειο σε τοπική επιχείρηση πήρε από αυτή 88.000 ευρώ. Κινητικότητα στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Ιδιώτης άρχισε χθες διαμόρφωση του εδάφους σε οικόπεδο που αγόρασε από την εταιρία. Άγονος και ο δεύτερος διαγωνισμός της Δημωφέλειας για την εκμίσθωση του κυλικείου της δημοτικής αγοράς. Θέματα λειτουργίας της δημόσιας υγείας στο Νομό Καβάλας είναι το αντικείμενο ερώτησης του Ντίνου Κλειτσιώτη προς τον αρμόδιο υπουργό. Χωρίς πιστοποιητικά αξιοπλοΐας ήταν μέχρι και χθες το πλοίο Ionian Sky που προορίζεται να αντικαταστήσει το πλοίο Θεόφιλος και να εκτελεί δρομολόγια από την Καβάλα για Λήμνο-Μυτιλήνη. Το Οικολογικό Στέκι Καβάλας μοίρασε χθες δωρεάν φυτά σε Καβαλιώτες. Η πρέσβειρα της Αυστρίας στην Αθήνα θα επισκεφθεί το πρωί τον Δήμαρχο στο Δημαρχείο.

 

Αρχίζει σήμερα το 56ο φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου. Παρουσιάζεται το έργο «Ειρήνη» από το ΚΘΒΕ. Σήμερα το βράδυ αρχίζει στο Πάρκο το φεστιβάλ Ελληνικών Πολιτιστικών Χορευτικών Συλλόγων. Το απόγευμα εγκαινιάζεται στο αρχαιολογικό μουσείο έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον καπνό. Το πρωί αρχίζει συνέδριο στη καπναποθήκη με το ίδιο θέμα.

 

Φήμες και μόνο φήμες περί των διοικητικών του ΑΟΚ. Σε περίπτωση που διοικητικές αλλαγές δεν υπάρξουν τότε πιθανός προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Μαραντάς. Την ερχόμενη εβδομάδα οι παλαίμαχοι έχουν ραντεβού με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη. Υπομονή μέχρι την Τρίτη κάνουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν έτοιμες τις προσφυγές αφού παραμένουν απλήρωτοι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης