• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Χρέη 5,9 εκ ευρώ για τη ΔΕΥΑ Νέστου αποκάλυψε χθες ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Η συζήτηση έγινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Τσομπανόπουλος ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού του στην Αθήνα. Πριν τις γιορτές θα λειτουργήσει στη Χρυσούπολη κοινωνικό πολυκατάστημα που θα μοιράσει τρόφιμα προερχόμενα από δωρεές μαθητών- συλλόγων και επιχειρήσεων. Προχωρούμε μαζί στη νέα εποχή του Πρίνου, είναι το μήνυμα της Ενεργειακής Αιγαίου προς τους εργαζόμενους της Καβάλα Όιλ. Ανακοίνωση της εταιρίας υπήρξε χθες στα Πετρέλαια με αναφορά και στη διαδικασία απορρόφησης της θυγατρικής εταιρίας από την μητρική. Τουριστικοί πράκτορες από τη Θάσο μετέχουν στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου που είναι σε εξέλιξη. Στο επίπεδο του 2014 οι αφίξεις Άγγλων στο νησί το Καλοκαίρι του 2015. Δεν θα εμποδίσουμε τον κατάπλου των φέρι μποτ, είπαν στο Λιμεναρχείο οι εκπρόσωποι της Θασιακής Ένωσης για την αυριανή συμβολική διαμαρτυρία στο κεντρικό λιμάνι. Λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο λιμάνι για να εξυπηρετούν τους επιβάτες των πλοίων που έρχονται από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ζητούν με επιστολή τους οι βουλευτές Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, Λέσβου Παύλος Βογιατζής.

Ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας μοιράζει φυλλάδιο για τον ΤΑΡ, το οποίο τυπώθηκε με χρήματα των εργαζομένων στη Καβάλα Όιλ. Την Τετάρτη ψηφίζουν νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τους οι εφοριακοί Καβάλας- Δράμας. Με 1,4 εκ ευρώ ενισχύεται ο Δήμος Καβάλας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την πληρωμή αργότερα αυτόν τον μήνα των προνιακών επιδομάτων. Για την ανανέωση των υφιστάμενων αδειών πωλητών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου κατέθεσε ερώτηση ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Οι μαθητές του 2ου Λυκείου επισκέφθηκαν χθες τη Δευτεροβάθμια όπου δήλωσαν ότι σταματούν την κατάληψη στο σχολείο τους. Διακοπή υδροδότησης σήμερα το πρωί στις συνοικίες Ποταμουδίων- Χωράφας- Δεξαμενής. Το απόγευμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας οργανώνει εκδήλωση για τη μεταναστευτική νομοθεσία. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δ. Βιβλιοθήκη.

Αύριο το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη ημερίδα με θέμα τον μητρικό θηλασμό. Αύριο το μεσημέρι στο ναυτικό μουσείο εκδήλωση για την απονομή βραβείων σε διαγωνισμό φωτογραφίας. Επίσης αύριο εκδήλωση του ομίλου για την διεθνοποίηση της ελληνικής γλώσσας, ρεσιτάλ πιάνου στο δημοτικό ωδείο. Την Κυριακή το απόγευμα στην παλιά μουσική εκδήλωση της Στέγης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη.

Την Δευτέρα το μεσημέρι στο γήπεδο της Ελευθερούπολης θα γίνει η αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Η ταβέρνα Ωραία Μυτιλήνη έκανε το τραπέζι χθες στη διοίκηση, τους παίκτες και τους παλαίμαχους του ΑΟΚ. Αύριο στις 5 το απόγευμα η Ένωση παίζει στη Βέροια με τον Φίλιππο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης