• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες βράδυ από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2016. Ανάμεσα στα άλλα προβλέπονται χρήματα για την πραγματοποίηση και του Cosmopolis και του αεροπορικού σόου. Κριτική στον προϋπολογισμό άσκησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

Απαισιόδοξοι είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ στην επαρχία Καβάλας. Το σχέδιο της τελικής συμφωνίας αναμένει από τον κ. Σκουρλέτη ο Κώστας Μορφίδης. Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ήρθαν χθες στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος 500 περίπου πρόσφυγες από την Συρία. Οι εθελοντές ήταν μέσα στο λιμάνι, μοίρασαν τρόφιμα και άλλη βοήθεια. Με την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε για την πόλη της Καβάλας η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της Κυριακής στη ΝΔ. Τον κ. Μεϊμαράκη προλόγισε ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Καβάλας στο Νέστο. Η διεύθυνση Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 14.000 ευρώ σε δύο αρτοποιεία επειδή σε έλεγχο του Τελωνείου βρέθηκαν να χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης αντί για πετρέλαιο κίνησης.

 

Το πρωί διοικητής και αναπληρώτρια διοικητής του Νοσοκομείου συναντούν τους αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλο- Αμοιρίδη. Αμέσως μετά στο Νοσοκομείο πραγματοποιείται συνάντηση στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος. Ημερίδα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα BSBEEP στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας θα γίνει σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο. Κλειστό ήταν και χθες το πάρκινγκ του Διοικητηρίου, κανονικά θα φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο το Σάββατο η λαϊκή αγορά. Σε τουριστική έκθεση στη Βαρσοβία θα λάβει μέρος η Δημωφέλεια. Εφοδιάστηκαν με πετρέλαιο τα γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Καβάλας. Συνάντηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θόδωρος Τζατζάρης. Άρχισαν χθες το πρωί για τους μαθητές οι παραστάσεις της παιδικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ. Το μεσημέρι σχετική συνέντευξη τύπου.

 

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας και η Μέριμνα για το Παιδί πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία. Την ερχόμενη εβδομάδα γενική συνέλευση και εκλογές για τον σύλλογο Θέατρο των Πολιτών.

 

Την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση θα κάνει σήμερα ο Στιβ Γιατζόγλου. Συνεργάτες του θα είναι οι Πενταζίδης- Μωσαίδης. Άρχισε χθες η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Σερρών. Μία νίκη και μια ήττα για τις Μικτές της ΕΣΠΚ που χθες έπαιξαν στην Δράμα.

 

 

Διαβάστε επίσης