ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή, ταυτόχρονα δόθηκε στη δημοσιότητα, ερώτηση 50 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα άδεια στρατόπεδα. Ζητούν την παραχώρηση τους στις τοπικές κοινωνίες, αναφέρουν ειδικά την περίπτωση του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες στο δημοτικό έργο της οδού Ερυθρού Σταυρού με τη συμμετοχή και συνεργείου της ΔΕΥΑΚ. Χθες οι εργασίες έγιναν και το απόγευμα, συμπεριλαμβανομένης της διαγράμμισης στο παρκινγκ της Ροδόπης που θα επαναλειτουργήσει άμεσα. Τοπικοί παράγοντες αλλά και ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης διαψεύδουν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έργα του ΕΣΠΑ κινδυνεύουν να χάσουν τη χρηματοδότηση τους. Μέσα στα έργα που φέρονται να κινδυνεύουν και αυτά στο νέο λιμάνι. Πρόσκληση στους πολίτες να ρυθμίσουν τα δημοτικά χρέη τους απευθύνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας. Εκλογές σήμερα στο σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ. Ποσό 9.000 ευρώ χάθηκε από χρηματοκιβώτιο μεγάλης τοπικής επιχείρησης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας απέρριψε το σενάριο της διάρρηξης. Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ την εξόφληση του μήνα Γενάρη.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος καλεί τον Δήμο να επιταχύνει τις δράσεις και τα έργα του βοηθώντας την αγορά να ξεπεράσει τις συνέπειες της κρίσης. Μικρή προσέλευση γιατρών στη χθεσινή συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου. Ίδια μικρή προσέλευση στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση δάσκαλων και νηπιαγωγών. Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ, μεταξύ αυτών και του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα χρέη επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ. Ημερίδα για την αναπηρία οργανώνει τη Δευτέρα στην Καβάλα η Ομοσπονδία ΑμΕΑ. Το ενιαίο ταμείο επικουρικής ασφάλισης θέλει να καθαρίσει την καπναποθήκη του ΤΕΑΥΚΕ που βρίσκεται στην περιοχή του Καρνάγιου. Η Δύναμη Πολιτών Νέστου οργανώνει το Σάββατο στη Λεκάνη ημερίδα για τα αρωματικά φυτά. Θα παραστεί και θα μιλήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης.

 

Το απόγευμα στην δημοτική καπναποθήκη ένα ακόμη ανταλλακτικό παζάρι από το πρόγραμμα Στηρίζω. Πασχαλινό Παζάρι το Σάββατο στους πεζόδρομους από τους φίλους της Παιδόπολης. Έκθεση της HELMEPA θα βρίσκεται στην Καβάλα στο τέλος του μήνα, θα την επισκεφθούν περίπου 800 μαθητές δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων. Παραμύθια στα παιδιά διηγήθηκαν χθες το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη οι Παραμυθάδες.

 

Με συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στο Δημαρχείο το μεσημέρι η διοίκηση του ΑΟΚ θα ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου στο ματς του Σαββάτου με τον Ακροπόταμο. Ο Νέστος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών νικώντας 5-0 τον Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης.

 

Διαβάστε επίσης