ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Ομόφωνη απόφαση έλαβε χθες το μεσημέρι η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Θα ασκήσει το δικαίωμα της αναίρεσης στον Άρειο Πάγο σχετικά με την δικαστική διαμάχη με τον Δήμο Καβάλας για την χερσαία ζώνη του νέου λιμανιού. Αναθέτει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο του Πειραιά που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα. Μείζον παραμένει ωστόσο το τι θα γίνει με την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου Θράκης, βάση της οποίας ο ΟΛΚ πρέπει να αποζημιώσει τον Δήμο Καβάλας με ποσό 1,4 εκ ευρώ. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Οργανισμός θα αποφύγει να πληρώσει αυτά τα χρήματα όσο θα εκκρεμεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο. Λόγω των ισχυρών ανέμων χθες το πρωί απαγορεύτηκαν προσωρινά τα δρομολόγια των φέρι μποτ στην γραμμή του Πρίνου. Στο ΤΕΙ Καβάλας και όχι στο Εκθεσιακό Κέντρο θα γίνει στα μέσα του μήνα το 4ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η 21η Έκθεση του Επιμελητηρίου. Ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπαλίκας αποκάλυψε χθες ότι η ΝΔ έδωσε «πράσινο» φως στον Γιώργο Παυλίδη ώστε να είναι πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ΑΜΘ.

 

Απαντήσεις και εξηγήσεις έδωσε χθες ο Κωστής Σιμιτσής για την διαδικασία παραλαβής προμηθειών του Κοινωνικού Καταστήματος. Ανακοίνωσε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος 5 δημοτικών υπαλλήλων που υπαινίχθηκαν απώλεια δοχείων ηλιέλαιου από την αποθήκη του Κοινωνικού Καταστήματος. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά το θέμα στην συνεδρίαση του την προσεχή Δευτέρα. Στις 6.30 το απόγευμα το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας. Στις 7.30 το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη εκδήλωση για την παιδεία. Απογοητευμένοι έφυγαν χθες το μεσημέρι από το Δημαρχείο οι εκπρόσωποι του φιλοζωικού σωματείου Αίσωπος. Αντί να συναντήσουν τον Δήμαρχο- με τον οποίο είχαν ραντεβού- συνάντησαν υπηρεσιακούς παράγοντες. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε μια κλοπή και δύο απόπειρες. Δράστες είναι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 17-15 και 14 ετών. Άρχισαν χθες εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικών στον κόμβο της Εγνατίας οδού στον Άγιο Σίλα. Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα χθες εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων δέντρων στο Πάρκο Φαλήρου.

 

Σήμερα το πρωί στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών πραγματοποιείται σεμινάριο Φυκολογίας και Καινοτομίας. Κλειστά θα είναι σήμερα τα δικαστήρια λόγω της γιορτής Διονυσίου Αρεοπαγίτη. Από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα θα λειτουργούν τον Οκτώβρη τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων.

 

Ο Ισπανός επιθετικός Αιμίλιο Γκουέρα διακόπτει την συνεργασία του με τον ΑΟΚ πριν καν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στην Καβάλα ο Γκανέζος Ρασίντ. Σάββατο και Κυριακή η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οργανώνει στην παραλία τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Αύριο η Ένωση παίζει φιλικό με τον ΚΑΟΔ. Η αναμέτρηση θα γίνει στην Δράμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης