• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας θα ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης του να είναι κλειστά τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή. Υπάρχουν στην αγορά επαγγελματίες που όπως λένε θα κάνουν το αντίθετο. Άγνωστο τι θα συμβεί την Κυριακή με τα σούπερ μάρκετ και τα άλλα πολυκαταστήματα. Την Τρίτη 25 Νοέμβρη στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ συγκέντρωση επαγγελματιών και βιοτεχνών σε σχέση με τον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό της Κυβέρνησης αλλά και την στάση της σε θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με απόφαση του Γιώργου Παυλίδη συγκροτήθηκε το όργανο πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Καβάλας. Χθες ήταν στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Οι πρώτες ανακοινώσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Καβάλα έγιναν χθες στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Δεν θα λειτουργήσει το Παγοδρόμιο. Θα υπάρξει γενικότερα περιορισμός δαπανών. Προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία του 4ου Γυμνασίου δημιουργεί η συνεχιζόμενη έλλειψη καθηγητή φυσικής. Δεν λειτουργεί αυτό το διάστημα λόγω προβλημάτων με την Αθήνα το τμήμα Καβάλας των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί η Δήμαρχος σχετικά με τη νέα ευκαιρία ρύθμισης χρεών προς τον Δήμο Καβάλας. Συνεχίστηκε χθες η κατεδάφιση των παλαιών αποθηκών στο λιμάνι. Αυτή την ώρα καταπλέει στο κεντρικό λιμάνι ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο. Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής περιφέρειας είχε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Η Καβάλα δικαιούται και διεκδικεί ανοιχτό πανεπιστήμιο αλλά και ερευνητικό κέντρο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος των εργαζόμενων της ΒΦΛ Θόδωρος Τσεντεμεϊδης ζητά μεγαλύτερη πίεση από σωματείο και βουλευτές ώστε να λυθούν τα προβλήματα του εργοστασίου. Λόγω διακοπής ρεύματος «μαύρισαν» χθες οι τηλεοπτικές οθόνες αφού για λίγη ώρα δεν εκπέμπονταν το σήμα της Digea.

 

Για την θεατρική παράσταση- κοινή παραγωγή των ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Βέροιας- «Σχολείο για κλόουν» θα δοθεί το μεσημέρι συνέντευξη τύπου. Μαθητές της δημοτικής σχολής χορού διακρίθηκαν σε αγώνες χορού που έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Στην συμπρωτεύουσα εκθέτει έργα του από τις 7 Νοέμβρη ο συμπολίτης κεραμίστας Κώστας Καρακίτσος.

 

Από το Σάββατο θα βρίσκεται στη Φλώρινα ο ΑΟΚ. Την Κυριακή αντιμετωπίζει την Θύελλα Φιλώτα. Εκδρομή οργανώνει ο ΣΦΑΟΚ. Σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣΚ αγωνίζονται στην Κομοτηνή. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό.

 

 

Διαβάστε επίσης