ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΗ 2014

Η κρίση επιμένει, τα ανοίκιαστα και άδεια καταστήματα στην αγορά της πόλης παραμένουν. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που έκανε χθες η εφημερίδα Πρωϊνή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ο πεζόδρομος της Κ. Παλαμά δεν έχει κανένα άδειο κατάστημα, αντίθετα υπάρχουν πολλά τέτοια τόσο στην Ομόνοια όσο και στην οδό Βενιζέλου. Παρέμβαση στον Εισαγγελέα Καβάλας έκαναν χθες εκπρόσωποι του σωματείου ναυτεργατών επιμένοντας στις καταγγελίες τους για τις ώρες εργασίας κι ανάπαυσης του πληρώματος του «Φιλιάγκος». Ερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα από δύο βουλευτές του ΚΚΕ. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ. Συζητά κι αποφασίζει τόσο για το θέμα του αγωγού ΤΑΡ όσο και για την πρόταση της ΔΕΠΑ για το πλωτό LNG. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο η σύμβαση του Δήμου Καβάλας με τη ΔΙΑΜΑΘ. Χθες το μεσημέρι η κ. Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε το κλειστό κολυμβητήριο. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του ανοιχτού κολυμβητηρίου.

Γυναίκα 38 ετών τραυματίστηκε ελαφρά το βράδυ της Τρίτης όταν έπεσε σε φρεάτιο στο έργο του δήμου στο πάρκινγκ της Ροδόπης. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε σε ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη δηλώνοντας ότι ο Νομός Καβάλας δεν χρειάζεται δική του ιατροδικαστική υπηρεσία. Ένα άτομο συνελήφθη χθες για χρέη στο δημόσιο. Στη Θάσο συνελήφθη 32χρονος Σέρβος που έκανε παρεμπόριο. Σε χθεσινή ομιλία του στη Βουλή ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε στην εκκρεμότητα του ΤΑΡ σχετικά με τα Τενάγη των Φιλίππων. Από τις 26 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο η φετινή έκθεση του Επιμελητηρίου. Την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα ο Άρης Γιαννακίδης καλεί σε συνάντηση στη Κομοτηνή όλους τους υποψήφιους του στις εκλογές του προηγούμενου Μαΐου. Με το ποσό των 1.000 ευρώ επιχορηγεί ο Δήμος Καβάλας το Λύκειο των Ελληνίδων για το ταξίδι του συλλόγου στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα το μεσημέρι για την θεατρική παράσταση του Παύλου Λεμοντζή «Το χαμόγελο θλίψη» η οποία παρουσιάζεται την Κυριακή το βράδυ στο θεατράκι κάτω από το άγαλμα του Μεχμέτ Αλή. Το βράδυ στη παλιά μουσική μια ακόμη εκδήλωση για το φεστιβάλ Φιλίππων, δημιουργία των Αλισάνογλου- Δημητριάδη. Πετυχημένη ήταν η πρόσφατη καλοκαιρινή συνεστίαση της Μέριμνας του Παιδιού. Το βράδυ στον Μπάτη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Μεταγραφικό ντεμαράζ του ΑΟΚ που χθες απέκτησε τους Γιάννη Φιρινίδη, Κώστα Διαμαντίδη, Κίμωνα Παπαδιώτη, Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, Γιάννη Παπαποστόλου. Το βράδυ της Δευτέρας εκδήλωση για τον ΑΟΚ στο ξενοδοχείο Λούσυ που οργανώνει το Επιμελητήριο. Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ελ. Άννα Μαρία Μπότσαρη και Σταυρούλα Τσολακίδου μετέχουν στην Ολυμπιάδα σκακιού που αρχίζει το Σάββατο στη Νορβηγία.

 

Διαβάστε επίσης