ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Άρχισε χθες το απόγευμα με σύσκεψη στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου, συνεχίζεται σήμερα το πρωί με περιοδεία στα Τενάγη των Φιλίππων η επίσκεψη στην Καβάλα του νέου προέδρου του ΕΛΓΑ Νίκου Στουπή. Ο κ. Στουπής υποσχέθηκε καλή συνεργασία για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, στο διοικητήριο τον υποδέχθηκαν ο Ηλίας Ιωαννίδης και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Στην σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά χθες το απόγευμα σε ανατροπή επιβατικού αυτοκινήτου στον Μπάτη. Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού χωρίς να είναι στην ημερήσια διάταξη το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών. 30 τουλάχιστον λίτρα πετρελαίου έκλεψαν άγνωστοι από σταθμευμένο φορτηγό σε δρόμο κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο. Λόγω αρνητικής απάντησης που έλαβε από την διαχειρίστρια αρχή του έργου ο Δήμος Καβάλας θα επαναφέρει την ερχόμενη εβδομάδα στα συλλογικά όργανα το σενάριο μονοδρόμησης της οδού Βενιζέλου. Το απόγευμα διαβούλευση για τον κανονισμό των πεζόδρομων, την απόσυρση του οποίου ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος. Το πλοίο Εξπρές Πήγασος της Hellenic Seaways θα εκτελεί τρεις φορές την εβδομάδα από την Καβάλα δρομολόγια προς Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο. Αυτή την ώρα καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Τόμσον Σπίριτ. Άρχισαν την Τρίτη σε οικόπεδο του Βιοτεχνικού Πάρκου εργασίες για την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου που θα φιλοξενήσει ξυλουργείο. Οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κατέθεσαν ερώτηση για την απομάκρυνση του αγωγού φυσικού αερίου από την παραλία της Νέας Καρβάλης.

Η Θασιακή Ένωση έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν τα δρομολόγια των φέρι μποτ προς τη Θάσο. Αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν συνταξιούχοι του ΙΚΑ Καβάλας, από τους οποίους το ΙΚΑ ζητά πίσω χρήματα λόγω εσφαλμένης καταβολής οικογενειακών επιδομάτων. Ομόφωνες αποφάσεις έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Λειτουργεί από χθες το Πυλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων.

 

Σήμερα το πρωί καθαρίζουν την ακτή Άσπρης Άμμου εκπρόσωποι του αεροπορικού αποσπάσματος της Χρυσούπολης. Στις 11 το πρωί εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στην αίθουσα επιβατών, στο πλαίσιο του προγράμματος Λιμένας. Το απόγευμα εκδήλωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με ομιλητή και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του 7ου φεστιβάλ Wood Water Wild που θα γίνει στο μονοπάτι της Π. Καβάλας 13 και 14 Ιουνίου.

 

Πρόταση στον Χριστόφορο Στεφανίδη κατέθεσε η Ένωση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα ο Χαρισμίδης. Συνεχίζεται η αναμονή επενδυτικού ενδιαφέροντος στον ΑΟΚ. Θέματα που αφορούν τον σύλλογο τους και τις εκλογές που θα κάνουν συζήτησαν χθες οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης