• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Στη σημερινή συνεδρίαση της η διοίκηση της Δημωφέλειας καλείται να αποφασίσει αν θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη την δημοτική επιχείρηση Θάσου λόγω χρέους 25.000 ευρώ. Πρόκειται για τη συμμετοχή του Δήμου Θάσου στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Φιλίππων το 2012, χρήματα που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη. Η εισήγηση των υπηρεσιών της Δημωφέλειας αναφέρεται ακόμη και σε δέσμευση του ΑΦΜ της δημοτικής επιχείρησης Θάσου. Σύντομα και χωρίς την παρουσία του Άρη Γιαννακίδη συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Κομοτηνή. Αργούν οι προεκλογικές ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη αν και έχουν προαναγγελθεί αρκετές φορές. Για το λιμάνι της Κεραμωτής που διεκδικεί ο Δήμος Νέστου έγινε χθες συνάντηση στην Αθήνα. Ο Σάββας Μιχαηλίδης με τον Γιάννη Πασχαλίδη συζήτησαν το θέμα με τον διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Προφήτη Ηλία την Τρίτη το βράδυ είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Κρατείται 24χρονος από χωριό πλησίον της Καβάλας. Περισσότερα από 20 τρακτέρ περικύκλωσαν το κτίριο εκδηλώσεων της Γραβούνας. Το Σάββατο γενική συνέλευση των αγροτών του Νέστου.

 

Στις 10 το πρωί στο κεντρικό κτίριο του ΙΚΑ γίνεται συγκέντρωση προσωπικού του ΕΟΠΥΥ. Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο συναντώνται διοικητές Νοσοκομείων με τον διοικητή της 4 ΥΠΕ Θρασύβουλο Βεντούρη. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για το συλλαλητήριο της Κυριακής με θέμα την όδευση του ΤΑΡ. Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης ισχυρίζεται ότι άλλαξε την όδευση του αγωγού στην επαρχία Νέστου. Ανακοινώσεις υπέρ του συλλαλητηρίου της Κυριακής εξέδωσαν χθες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ιερά Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στη Καβάλα Όιλ Μανώλης Κελαϊδάκης εξελέγη μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας εργαζόμενων σε χημικές βιομηχανίες και διυλιστήρια. Απαισιόδοξοι για το μέλλον – σε σχέση με την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική- ήταν χθες σε εκδήλωση τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Καβάλας. Το απόγευμα στο 24ο δημοτικό σχολείο συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας με διευθυντές και προϊστάμενους δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Συζητούν την διαδικασία της αυτοαξιολόγησης που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Με τον Βαγγέλη Παππά θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Τότης.

 

Στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης ο Δήμος Παγγαίου συγκεντρώνει είδη έκτακτης ανάγκης για την στήριξη των κατοίκων της Κεφαλονιάς. Ο Θοδωρής Γκόνης και η Θοδώρα Βαβαλέσκου παρουσίασαν χθες τις εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μέχρι τον προσεχή Απρίλιο. Συνάντηση έγινε χθες στο Δημαρχείο για την προσπάθεια ο Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων να ενταχθεί στα μνημεία που προστατεύει η Ουνέσκο.

 

Η παραμονή του ΑΟΚ στη Β’ Εθνική είναι ο στόχος της διοίκησης, είπε χθες το απόγευμα στην πίτα της ΠΑΕ ο Βλάσης Τσάκας. Ευχαριστημένος που δουλεύει στον ΑΟΚ δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ιορδανίδης. Το ματς της Κυριακής στα Γιαννιτσά σφυρίζει ο διαιτητής Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης