• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Ορεινή όδευση του αγωγού ΤΑΡ ώστε αυτός να περάσει πάνω από τα χωριά Ζυγός- Κρυονέρι- Φίλιπποι ζήτησαν χθες από τους εκπροσώπους του έργου οι παράγοντες και φορείς της Καβάλας. Η συζήτηση έγινε στη Βουλή, στο γραφείο του αντιπροέδρου Γιώργου Καλαντζή. Οι κύριοι Σκούφιας και Θεοδωρόπουλος που εκπροσώπησαν τον αγωγό υποσχέθηκαν να απαντήσουν στη πρόταση σε έναν μήνα. Την Δευτέρα είχε συνάντηση με τον κ. Θεοδωρόπουλο για το ίδιο θέμα ο Γιάννης Πασχαλίδης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναζητά 57χρονο που χθες το πρωί προκάλεσε στην Ελευθερούπολη επεισόδιο σε βάρος της συζύγου του. Την εξύβρισε, την χτύπησε και της πήρε 250 ευρώ. Αιγύπτιος εργαζόμενος σε καΐκι παρέδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας για ανταλλαγή χαρτονόμισμα των 200 ευρώ που αποδείχθηκε πλαστό. Λόγω σοβαρού προβλήματος που αφορά τις συμβάσεις των καθηγητών του δεν αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο. Αύριο συνεδριάζει η νέα διοίκηση για να λάβει αποφάσεις. Ολοκληρώνεται με επιτυχία σήμερα η έκθεση του Επιμελητηρίου. Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιτρέπονται οι πωλήσεις στις επόμενες εκθέσεις του Επιμελητηρίου ήταν με δηλώσεις του χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Στις 11 το πρωί στο πλαίσιο άσκησης θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες.

Διαμαρτυρία στο ΚΕΑΟ Καβάλας θα κάνουν σήμερα το πρωί επαγγελματίες της ΠΑΣΕΒΕ. Και η Εγνατία οδός εμπλέκεται στα μέτρα που λήφθηκαν στον Ν. Καβάλας λόγω του κρούσματος ευλογιάς σε αιγοπρόβατα. Καθάρισε τον αγωγό ομβρίων στην Ιχθυόσκαλα χθες η ΔΕΥΑΚ προκειμένου να μην συγκεντρώνονται νερά στην οδό Αργοναυτών κάθε φορά που βρέχει. Θετική είναι η Ελληνική Αστυνομία στο ενδεχόμενο να επανέλθει το ΚΤΕΛ στη μεταφορά προς τα Λιμενάρια των μαθητών στις Μαριές. Αποφάσισαν να παραιτηθούν 6 από τα 9 μέλη της διοίκησης της ΑΝΚΑ ώστε να αντικατασταθούν με εκπροσώπους των νέων διοικήσεων των Δήμων του Νομού. Στενή συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας για τα αδέσποτα αποφάσισαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου Αίσωπος. Ο πρόεδρος του συλλόγου Λογιστών Καβάλας Νίκος Πατέλης έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο οδηγιών σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.

Αρχίζουν το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ του έργου «Οδός Πολυδούρη». Θα συνεχιστούν ως και την Κυριακή. Σήμερα, πριν την πρώτη παράσταση η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ θα διαβάσει βιογραφικό και ποιήματα της γνωστής ποιήτριας. Η ΙΗ’ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει ότι άρχισε χθες εργασίες στο καταργημένο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Καβάλας Δράμας που διέρχεται από τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Εκδρομή στο Αϊβαλί και τη Λέσβο οργανώνει 10 με 12 Οκτώβρη ο σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

Συσπειρώνεται ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας γύρω από την Ένωση, στόχος της οποίας είναι ο πρωταθλητισμός στο πρωτάθλημα της Α2 που αρχίζει σύντομα. Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Στην Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παντελής Ντουτσαρίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης