• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2014

Κριτική στις μετεκλογικές ενέργειες του Σάββα Μιχαηλίδη όσον αφορά την δημοτική επιχείρηση του Δήμου αλλά και το προσωπικό του κοινωνικού συνεταιρισμού ασκεί με ανακοίνωση του ο νέος δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Καλεί τον κ. Μιχαηλίδη να προκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το προτεινόμενο LNG. Αύριο το μεσημέρι η σύσκεψη των τοπικών φορέων για το ίδιο θέμα και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί εντός του μήνα. Κατά της πρότασης της ΔΕΠΑ και ο σύλλογος αγροτών Καβάλας. Παλαιά οξειδωμένη χειροβομβίδα χωρίς περόνη βρέθηκε χθες σε ρέμα κοντά στα Δωμάτια. Παραπονούνται πάλι οι κάτοικοι της Παναγίας γιατί η οδός Μεχμέτ Αλή παραμένει κλειστή λόγω έργων. Το απόγευμα θα είναι στην πόλη μας ο Γερμανός υφυπουργός Φούχτελ. Θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια αδελφοποίησης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης. Από χθες ο κ. Φούχτελ είναι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι για δεύτερη μέρα σήμερα ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής.

Στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο συνάντηση επαγγελματιών και εμπόρων για τα θέματα του ΤΕΒΕ. Η συνάντηση οργανώνεται από την Ομοσπονδία και το Επιμελητήριο. Στην Καβάλα ήταν χθες και προχθές πολυτελές γιοτ με 6 ευρωπαίους τουρίστες. Λόγω ανασχηματισμού πρέπει να ενημερωθούν από την αρχή οι νέοι υπουργοί για το παλιό νοσοκομείο και τα προβλήματα της ΒΦΛ, είπε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Χθες πέρασε ταξινόμηση το ασθενοφόρο που έκανε δώρο τον περασμένο Δεκέμβρη στο Νοσοκομείο ο Ερυθρός Σταυρός Ιταλίας. Από χθες γίνονται εγγραφές και επανεγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Καβάλας. Ερώτηση για την πώληση των αμμολόφων από το ΤΑΙΠΕΔ κατέθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης. Στις 17 Ιούνη η εκλογή κοσμητόρων στο ΤΕΙ. Δύο συλλήψεις για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς έκανε χθες το τμήμα Ασφαλείας.

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για το 4ο αεροπορικό και θαλάσσιο σόου. Στο τέλος της εβδομάδας έρχονται στη Καβάλα τα πληρώματα των αεροπλάνων από τη Σαουδική Αραβία. Εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας του οργανώνει σήμερα το 13ο δημοτικό σχολείο. Οι γιατροί του κόσμου θα βρίσκονται αύριο στο Χρυσοχώρι όπου θα κάνουν εμβολιασμούς σε αθίγγανους. Πιστοποιητικό halal για να μπορεί να εξάγει τα προϊόντα της στην Μέση Ανατολή αποκτά η τοπική εταιρία Χρυσανθίδης. Η Περιφέρεια ΑΜΘ φιλοξένησε στην Καβάλα Γάλλο τουριστικό δημοσιογράφο.

Παρά τις έντονες και ποικίλες ως προς τα ονόματα φήμες δεν υπάρχουν επίσημα νέα από τον ερασιτέχνη σχετικά με τον ΑΟΚ. Την Κυριακή γενική συνέλευση του Άρη Ακροποτάμου. Ο Στράτος Τσίλογλου νέος πρόεδρος στο Βυζάντιο. Στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα του σκακιστικού ομίλου Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης