• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

«Το λιμάνι της Καβάλας είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό λιμάνι στην ακτοπλοΐα» υποστήριξε χθες σε συνάντηση που έγινε στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας ο Κώστας Μουτζούρης πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων. Ο Θόδωρος Κόντες πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς για τον τουρισμό κρουαζιέρας. Χθες ήρθε πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Νήσος Μύκονος», αυτή την ώρα έρχεται στην Καβάλα το πλοίο «Blue Star 1».

Άρχισαν χθες στην Παράκαμψη Καβάλας οι εργασίες για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης που προκάλεσαν οι βροχές του περασμένου Μάρτη. Δεν είναι ακόμη σαφές το χρονοδιάγραμμα τους. Συνέντευξη τύπου για τις σεισμικές έρευνες που αρχίζει στον κόλπο της Καβάλας έδωσαν χθες οι εκπρόσωποι της Ενεργειακής και της Καβάλα Όιλ Γόντικας και Κωνσταντίνου. Τον Ιούλιο οι ερευνητικές γεωτρήσεις. Απογοήτευση στην ΒΦΛ για την απόσυρση του άρθρου με το οποίο απαλλάσσονταν από την καταβολή του ειδικού φόρου για τη χρήση φυσικού αερίου. Συνελήφθη χθες στην Καβάλα άνδρας γιατί κατείχε 33 γραμμάρια κοκαΐνης. Επανήλθε το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας που το Φθινόπωρο θα διαδεχθεί το πρόγραμμα Στηρίζω. Οριστικά επικεφαλής της σύμπραξης των τοπικών φορέων ο Δήμος Καβάλας. Συνάντηση με τους επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς είχε χθες η πρόεδρος της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου.

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των ελληνικών θέσεων στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί η Δήμαρχος μαζί με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Νωρίς το απόγευμα συνεδριάζει στο δημαρχείο το Τοπικό Συμβούλιο. Επίσχεση εργασίας αρχίζει αύριο και το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας. Συζητήθηκε χθες το μεσημέρι στο διοικητικό Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των επαγγελματιών κατά του ΟΑΕΕ. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας. Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι αναστηλωτικές εργασίες στο Αρχαίο Θέατρο της Θάσου.

Βιωματικό σεμινάριο με τον Δημήτρη Αβδελιώδη θα γίνει το απόγευμα στην Παλιά Μουσική. Στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» πραγματοποιείται σήμερα συναυλία των μαθητών του Ωδείου Νεάπολις. Μαθητική εργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκε σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά του ΑΟΚ η σημερινή αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα. Με 9 μετάλλια γύρισαν από την Κατερίνη και τους Πανελλήνιους αγώνες οι βετεράνοι αθλητές στίβου Καβάλας. 130 παιδιά συμμετέχουν στο προπονητικό κάμπ που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης