• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις γίνονται σήμερα το πρωί στην Καβάλα, για την πανελλαδική πανεργατική απεργία. Στις 11 το πρωί η ΑΔΕΔΥ Καβάλας καλεί τους εργαζόμενους στην πλατεία Καπνεργάτη. Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας. Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν χθες δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία και οι Λογιστές-Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ΕΚΑΒ, Τεχνικό Επιμελητήριο. Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι. Στις 9 το πρωί η ΠΑΣΕΒΕ θα κάνει συμβολικό αποκλεισμό της εφορίας, στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου. Με ανακοίνωση της η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας διαμαρτύρεται για την προσαγωγή στο Αστυνομικό τμήμα στελέχους της. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας όταν ομάδα του κόμματος έγραφε συνθήματα υπέρ της απεργίας σε τοίχο πλησίον του ΟΑΕΔ. Διάσταση απόψεων στην συνέλευση των ναυτεργατών που έγινε στη Θάσο τη Δευτέρα το βράδυ. Κανονικά εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια των φέρι μποτ.

 

Συνάντηση με τον διευθυντή του εργοστασίου Γιάννη Τσάρα ζητά το σωματείο των εργαζομένων στην ΒΦΛ. Θα συζητηθούν πολλές ακόμη εκκρεμότητες και χρέη που υπάρχουν περί της λειτουργίας της εταιρίας. Σήμερα θα απολογηθούν στον Ανακριτή οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν το Σάββατο και κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης. Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος θα είναι σήμερα στην Καβάλα. Θα παραστεί σε συνεστίαση που θα γίνει το βράδυ. Αύριο παραχωρεί συνέντευξη τύπου. Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Στην συνεδρίαση του την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ενέκρινε τις μειώσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ. Αντικαπνιστικούς ελέγχους ακόμη και σε δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη μας έκανε η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Έγινε την Δευτέρα στο Επιμελητήριο εκδήλωση του σωματείου Καφεζυθοπωλών σχετικά με την νέα υγειονομική διάταξη. Στην εκδήλωση εκφράστηκαν διαμαρτυρίες επαγγελματιών για τους συνεχείς ελέγχους και τα πρόστιμα σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο.

 

Μαθητές του Γυμνασίου Νέας Καρβάλης έφτιαξαν ένα μικρό κήπο στην αυλή του σχολείου τους. Τα αγροτικά προϊόντα που παρήχθησαν τα έκαναν δωρεά στο κοινωνικό παντοπωλείο ώστε σήμερα να μοιραστούν στους δικαιούχους αυτού. Το Επιμελητήριο Καβάλας μαζί με τον ενδιάμεσο φορέα ΔΕΣΜΟ παρουσιάζουν το απόγευμα σε εκδήλωση πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που αφορά μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η Θασιακή Ένωση παρουσιάζει στη δημοτική βιβλιοθήκη τα δύο βιβλία του Κώστα Θεοφανέλη. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα.

 

Στο Αγρίνιο βρίσκεται η αποστολή του ΑΟΚ. Στις 3 το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Πληρώθηκαν μόνο οι παίκτες που βρίσκονται στο Αγρίνιο. Δείπνο προς τιμή των παικτών παρέθεσε την Δευτέρα το βράδυ η Λέσχη Φιλάθλων. Πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Α1 αναδείχθηκε ο Κόλεμαν. Η Ένωση ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης