ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Δύο σημαντικές συσκέψεις πραγματοποιούνται σήμερα στην Καβάλα κι αφορούν θέματα της αγοράς. Η πρώτη γίνεται στις 2.30 το μεσημέρι στον Εμπορικό Σύλλογο κι έχει θέμα τη σωστή λειτουργία των πεζόδρομων. Η δεύτερη οργανώνεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο, αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων σε όλο το Νομό τις Κυριακές του 2015 που δεν καλύπτονται από την υφιστάμενη νομοθεσία. 24 τόνοι πορτοκάλια προερχόμενα από το Άργος μοιράστηκαν τις προηγούμενες μέρες στους δικαιούχους του προγράμματος Στηρίζω και σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μοιράσει τρόφιμα το κοινωνικό παντοπωλείο. Αύριο θα πληρωθούν τα επιδόματα της Πρόνοιας στους δικαιούχους του Νομού. Διακόπτουν από σήμερα τη λειτουργία τους τα δικαστήρια λόγω εκλογικών εργασιών που πρέπει να γίνουν. Λαϊκές συνελεύσεις άρχισαν και συνεχίζονται σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Καβάλας. Στο Ζυγό οι κάτοικοι δίνουν προτεραιότητα στη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης με τον κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΚ.

Ο Γιώργος Φλωρίδης μίλησε χθες στη κεντρική εκδήλωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ όπου η μεγάλη προσέλευση κόσμου ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους διοργανωτές. Κεντρική ομιλία με πολύ κόσμο είχε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αντίθετα λίγος κόσμος και λίγοι υποψήφιοι βουλευτές στην εκδήλωση του ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό των μηχανικών. Σήμερα στις 6 το απόγευμα η κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Παππά στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Στις 7 το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στην αίθουσα του Όσκαρ. Μιλά ο Θοδωρής Χιώνης. Στις 7.30 το απόγευμα ομιλία του Παναγιώτη Θεοδωρίδη εκπροσώπου του σωματείου «Αντίσταση Τώρα» στο Αμφιθέατρο. Συνέχισε χθες τις προεκλογικές του επαφές ο Γιώργος Γκαϊντατζής. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους εργαζόμενους της ΒΦΛ στους οποίους προτείνεται μείωση μισθού.

Σε έναν περίπου μήνα θα επιστρέψουν στην έδρα τους οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου που φιλοξενούνται σε γραφείο στη πολυκατοικία της Δημοφέλειας. Στις 7 το απόγευμα ο καθηγητής Ηρακλής Ρεράκης μιλά σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης. Στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η 10η Αλφαβητοπαρέλαση. Η οργάνωση Γιατροί του Κόσμου ήταν την περασμένη Δευτέρα στο Ειδικό Γυμνάσιο προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες στους μαθητές. 8 εκδηλώσεις περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για τους πρώτους μήνες του 2015. Πρόκειται για 6 θεατρικές παραστάσεις, ένα σεμινάριο και μια παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος.

Μεταγραφικές κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει η διοίκηση του ΑΟΚ. Χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υποσχέθηκε ενίσχυση της ομάδας μέσω του ΤΑΡ. Ματς της χρονιάς είναι για την Ένωση η αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λαύριο, δήλωσε ο Γιάννης Τζήμας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης