ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Δεν κατάφεραν να συναντηθούν χθες με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εμμανουηλίδης και Παπαφιλίππου. Η συνάντηση μετατέθηκε για να γίνει είτε την Παρασκευή, είτε την ερχόμενη εβδομάδα. Χθες το μεσημέρι συναντήθηκε με την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα ο πρόεδρος των αγροτών του Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης. Νωρίτερα χθες το πρωί η κ. Τσανάκα είχε δηλώσει ότι η διαμαρτυρία για την όδευση του ΤΑΡ που θα γίνει την Κυριακή οργανώνεται από την Λαϊκή Ενότητα Καβάλας.

 

Θα αλλάξουν αρκετά πράγματα στο εργοστάσιο της ΒΦΛ, δήλωσε χθες ο αποχωρών διευθυντής Τάσος Μπουρμπούλιας. Είναι αισιόδοξος και για την εταιρία και για την διατήρηση των θέσεων εργασίας. 85χρονη κάτοικος Καβάλας αναγνώρισε μέσω φωτογραφιών απατεώνα που τον περασμένο Μάη προσπάθησε να την παραπλανήσει και να της πάρει τραπεζικές καταθέσεις 100.000 ευρώ. Πρόκειται για 45χρονο από την Βέροια, γνωστό από παρόμοια δράση στις αστυνομικές αρχές. Το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στηρίζει το ΤΕΙ Καβάλας αφού χρηματοδοτεί την φοίτηση 15 σπουδαστών του. Θα συνεχιστεί και μετά τις 30 Νοέμβρη η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από τον Εμπορικό Σύλλογο. Καρουζέλ και χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργήσει ιδιώτης για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας στον Δημοτικό Κήπο. Άλλα σημεία των εκδηλώσεων θα είναι η Κ. Πλατεία και η Πλατεία Καπνεργάτη. Μέχρι αργά χθες το απόγευμα συνεχίζονταν η ασφαλτόστρωση στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

 

Ο Νίκος Μουρτασάγας εξελέγη χθες νέος γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Αναπληρωτής του ο Θόδωρος Μπόνος. Κλειστή θα είναι σήμερα η εφορία λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου, το απόγευμα συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Μεγάλος Γερμανός τουρ οπερέϊτορ προσθέτει τη Θάσο στους προορισμούς του 2016. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν στην φετινή αντιπυρική περίοδο δήλωσαν χθες την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα που υπήρξε. Βρήκαν ιδιώτη τα ΕΛΤΑ για να του νοικιάσουν τον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Ταχυδρομικού καταστήματος στην πόλη μας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία οδό, από Άσπρα Χώματα έως Πέρνη, λόγω εργασιών κατασκευής βρόγχων που θα μετρούν την κυκλοφορία. Υπέρ των ναυτεργατών που δικάζονται αύριο στο Τριμελές Καβάλας εξέδωσαν ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι στο ΓΝΚ, η τοπική Λαϊκή Ενότητα και τα σωματεία συνταξιούχων.

 

Από τις 11 το πρωί πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης εκδηλώσεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στις 6 το απόγευμα παρουσιάζεται το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χιόνη για τον Μακεδονικό αγώνα στην περιοχή. Μαθητές του Λυκείου της Νέας Περάμου επισκέφθηκαν την Δευτέρα το θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Βραβεύτηκε σε πανελλαδικό διαγωνισμό εργασία μαθητών του 3ου Γυμνασίου με θέμα την ιστορία του σχολείου τους.

 

Πλήρης αγωνιστική κίνηση σήμερα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΚ παίζει στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Παππάς- Μπρατσιάνη- Κωνσταντινίδης. Κανονικά προπονούνται με την Ένωση Κοστόφ και Καλαϊτζίδης.

Διαβάστε επίσης