• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Αναβάλλεται για να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016 το αεροπορικό σόου. Η απόφαση πάρθηκε χθες από την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον διευθυντή της διοργάνωσης Πάνο Γεωργιάδη. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μάλλον σήμερα. Οι λόγοι της αναβολής αφορούν οργανωτικά και τεχνικά ζητήματα του σόου. Μία επιπλέον ράμπα κατασκευάζεται στο κεντρικό λιμάνι. Θα εξυπηρετεί πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Κοντά στο σημείο που δένουν τα κρουαζιερόπλοια εγκαταστάθηκε κοντέϊνερ όπου θα φυλάσσεται ο αντιρρυπαντικός εξοπλισμός. Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον Ανακριτή ο 45χρονος που την Παρασκευή πυροβόλησε την πόρτα του γείτονα του στο Παληό. Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πατέρας του δράστη. Τρεις πολίτες που το τριήμερο ήταν στην Ξάνθη για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιου κατήγγειλαν στην Α.Δ. Καβάλας ότι άγνωστοι τους έκλεψαν το πορτοφόλι. Κλάπηκαν επίσης ταυτότητες και κινητά τηλέφωνα. Συγκροτήθηκαν οι διαρκείς επιτροπές της Βουλής. Σε 4 από αυτές συμμετέχουν οι βουλευτές του Νομού Καβάλας. Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στο πλήρωμα του πλοίου Ταξιάρχης, το πλοίο δεν ήρθε χθες στην Καβάλα. Άγνωστο αν θα έρθει αύριο.

Το απόγευμα γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. 19 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων θεωρούνται σίγουρες για το λιμάνι της Καβάλας φέτος. Η πρώτη άφιξη στις 6 Μάη. Πιθανή είναι η επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΒΦΛ των Μπεχράκη- Τσάρα. Λύθηκε οριστικά το πρόβλημα των συμβασιούχων, οι περισσότεροι εργάζονται κανονικά από χθες. 20 τόνους καυσόξυλα- προϊόν λαθροϋλοτομίας κατέσχεσε στη Λεκάνη το Δασαρχείο Καβάλας. Συνάντηση εργασίας εκπροσώπων της ΔΕΥΑΚ με την υπηρεσία Υδάτων της Περιφέρειας θα γίνει το πρωί στο πρώην Λαογραφικό Μουσείο. Την Κυριακή προγραμματίζεται να γίνει η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Καβάλας.  Η εταιρία των αδελφών Δινάκη αναλαμβάνει τη λειτουργία του ΚΔΑΥ Ξάνθης. Την Τρίτη 3 Μαρτίου θα συζητηθεί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής σχετικά με την σφράγιση βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ που λόγω της κρίσης δεν πληρώνουν τις εισφορές τους. Για τις 22 Μάη μετατίθεται η πραγματοποίηση της εκδήλωσης Λευκή Νύχτα στην αγορά της Καβάλας. Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι.

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση οργανώνει το απόγευμα ημερίδα για το σκάκι στα δημοτικά σχολεία. Γενική συνέλευση το απόγευμα του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Δ. Βιβλιοθήκης εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας με ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Νάκο. Συνέντευξη τύπου το πρωί από την θεατρική ομάδα Άνω Θρώσκω για την θεατρική παράσταση «Αυτοί οι  άσχημοι».

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Θύελλα Φιλώτα. Τιμωρημένος είναι ο Γαβριηλίδης. Φιλικό με τον ΚΑΟΔ σήμερα για την Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης