ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Βηματισμό στα νέα δεδομένα που δημιούργησαν στη χώρα οι πρόσφατες εκλογές αναζητά ο Δήμος Καβάλας, τα συλλογικά όργανα του οποίου άρχισαν πάλι να συνεδριάζουν. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξαναρχίσει η πληρωμή προμηθευτών. Αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα αποφασιστεί να δοθεί νέα παράταση για την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου προς το Νοσοκομείο, 6η παράταση για την ολοκλήρωση του παιδικού σταθμού στην οδό Λυσιμάχου. Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε η τουριστική επιτροπή. Έγινε ενημέρωση για την προβολή στις εκθέσεις της Κωνσταντινούπολης και του Μάτζεστερ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Γιώργος Φραγκιόγλου επανέφερε την πρόταση προσέλκυσης των πτήσεων της εταιρίας Ryan Air. Χθες το απόγευμα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης αντιεξουσιαστές. Πτήση από τη Γερμανία στην Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Καβάλας λόγω βλάβης στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Μακεδονία. Προκήρυξη για τη κάλυψη της θέσης του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην ΑΜΘ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Η διαδικασία «περνά» από το Περιφερειακό Συμβούλιο, η απόφαση πρέπει να παρθεί ως το τέλος Φεβρουαρίου.

 

Στην Καβάλα παραμένουν οι 3 νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μικροδιορθώσεις έγιναν στο Πρωτοδικείο Καβάλας επί του τοπικού αποτελέσματος των εκλογών, στο νέο έλεγχο των αποτελεσμάτων που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σε φάκελο του 47ου εκλογικού τμήματος βρέθηκαν περιττώματα. Ευχαριστήριες ανακοινώσεις και δηλώσεις για το αποτέλεσμα έκαναν οι Ηλίας Ιωαννίδης, Γιώργος Καλαντζής, Γιάννης Ταστσόγλου, Γιώργος Γκαϊντατζής, Μαρία Λύκου αλλά και τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι.

 

Συνεδρίασε χθες βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Το απόγευμα εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για το ασφαλιστικό των γιατρών. Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Νίκος Μουρτασάγας. Αναπληρωματικό μέλος στη περιφερειακή συνέλευση της Ε.Ε. ορίστηκε ο Κωστής Σιμιτσής. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης προορίζεται για νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Οι εκλογές θα γίνουν τη Δευτέρα.

 

Το μεσημέρι κόβει βασιλόπιτα το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο του προγράμματος Στηρίζω. Το απόγευμα το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού. Στο Πάρκο Φαλήρου και στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την Καθαρά Δευτέρα. Παιδιά του 9ου και του 26ου νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν χθες τη Δήμαρχο.

 

Στην Καστοριά βρίσκεται ο ΑΟΚ, το μεσημέρι αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Ο Ορφέας παίζει εκτός έδρας με τον Άρη, ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται την Αρναία και το Βυζάντιο εκτός έδρας με τα Γιαννιτσά.

Διαβάστε επίσης