• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει απόφαση από το δικαστήριο, σχετικά με το αίτημα της Καβάλα Όιλ να μην πουληθεί από την Ενεργειακή πετρέλαιο που είναι αποθηκευμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης. Εντύπωση προκαλεί το ότι η Ενεργειακή στη χθεσινή δίκη αρνήθηκε ότι οφείλει χρήματα τόσο στην τοπική αγορά όσο και στους εργαζόμενους. «Προσπαθούν με διάφορα τρικ να μας πουν ότι δεν χρωστούν» είπε μετά την ακροαματική διαδικασία ο πρόεδρος των εργαζόμενων Μανώλης Κελαϊδάκης. Συνεχίζεται μέχρι και αύριο η κατάληψη στο ΤΕΙ. Σήμερα οι σχολές θα απαντήσουν στο κρίσιμο θέμα της υπόθεσης, κατά πόσο μπορεί να «σωθεί» το 6μηνο με μαθήματα που θα γίνουν και τον Ιούνιο. Νέα συνέλευση των σπουδαστών αύριο το μεσημέρι. Ερώτηση για την σχολή Διαχείρισης Πληροφοριών κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ. Τέρενς Κουίκ. Απεργούν σήμερα τα πληρώματα των φέρι μποτ, χωρίς συγκοινωνία η Θάσος. Ανακοίνωση υπέρ της απεργίας εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες από την Ασφάλεια. Κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών και άλλων αντικειμένων, πολλά από τα οποία θεωρούνται όπλα. Ο Δήμος Καβάλας εντάχθηκε σε πρόγραμμα καταπολέμησης της φτώχιας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα προβλέπει απασχόληση 30 ανέργων επιστημόνων. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Χθες στην Ελευθερούπολη παρουσία του Άρη Γιαννακίδη, συμφωνήθηκαν συγκεκριμένες δράσεις στα Τενάγη ώστε να λυθεί το πρόβλημα που μετατρέπει τις αγροτικές εκτάσεις σε λίμνη. Σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εκπρόσωποι αγροτών από τον πρώην Δήμο Ορφανού. Δεν δικάστηκαν χθες στο Μονομελές δύο υποθέσεις που αφορούν την οικονομική διαφορά της ΒΦΛ με την τράπεζα Αττικής. Προκύπτει ότι οι δύο εταιρίες συμφώνησαν νέο διακανονισμό του χρέους της ΒΦΛ προς την τράπεζα. Σύσκεψη τοπικών φορέων έγινε χθες στον Εμπορικό Σύλλογο. Συζητήθηκαν θέματα παρεμπορίου, πεζόδρομων και πεζοδρομίων. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο ο Σύλλογος Γεωπόνων οργανώνει ημερίδα για τις διαδικτυακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα από τους συντελεστές θεατρικής παράστασης που θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή στην Στέγη. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Μαρία Καραβία και ο Πέτρος Κυρίμης για θεατρική παράσταση που θα ετοιμαστεί στην «Θεάτρου Ανάβασις». Το απόγευμα στο Λύκειο Ελληνίδων εκδήλωση με ομιλήτρια την Βιολέτα Καλογεροπούλου. Στις 9.30 το βράδυ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη ο Γιάννης Ατζακάς διαβάζει το νέου του μυθιστόρημα.

 

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Κώστας Τσαλίκης περιέγραψε την νέα φιλοσοφία του ΑΟΚ, με νέους παίκτες προερχόμενους από τον Νομό Καβάλας. Άγνωστο είναι το τι θα γίνει με τους Εντιαγέ και Πάτο. Συνεχίζει τις προπονήσεις η Ένωση με τραυματίες του Μανωλόπουλο, Μίτροβιτς και Μιλόσεβιτς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης