ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΗ 2014

Αδειάζει την Παρασκευή το μεσημέρι το κτίριο του Επιμελητηρίου στην κεντρική πλατεία προκειμένου ως τον Σεπτέμβρη να γίνουν απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα λειτουργούν σε γραφείο στην πολυκατοικία που στεγάζεται η Δημοφέλεια. Όταν το Επιμελητήριο επιστρέψει στο κτίριο του θα εγκατασταθεί μόνο στον 2ο όροφο αφού υπόγειο-ισόγειο- 1ος όροφος θα διατεθούν στο Public. Με το ποσό των 10.000 ευρώ επιχορηγείται από το κρατικό λαχείο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Προοδεύει κι αναπτύσσεται ο λαχανόκηπος του προγράμματος Στηρίζω στον Αμυγδαλεώνα αν και οι βοηθητικές του εγκαταστάσεις δεν έχουν ακόμη ηλεκτροδοτηθεί. Αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Άρης Γιαννακίδης. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην ομάδα του προχθές Δευτέρα. Αναζητείται διάδοχος. Πιθανότερος ένας εκ των Δαμιανίδη- Καραλίδη. Σε οριακές τιμές βρίσκεται το αρσενικό σε Νέα Πέραμο κι Ελευθερούπολη, ανακοίνωσε χθες η Διεύθυνση Υγείας. Υποχωρεί το πρόβλημα στην Νικήσιανη.

Συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο. Το κλειστό κολυμβητήριο θα επισκεφθεί το μεσημέρι η νέα δήμαρχος. Αυξήθηκε 40% η δουλειά του ΕΚΑΒ Καβάλας από τότε που εξυπηρετεί και το Νοσοκομείο. Όχι όμως το προσωπικό και τα οχήματα. Σύντομη με ομόφωνες αποφάσεις ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Καβάλας. Χωρίς τη παρουσία του Σάββα Μιχαηλίδη συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Το διοικητικό πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για να μην σφραγιστούν προσωρινά 5 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Ποτό. Με άλλη απόφαση του το ίδιο δικαστήριο απέρριψε την ένσταση Λίτσας Γιαννίση, υποψήφιας με την Δήμητρα Τσανάκα. Γυναίκα από την Προσοτσάνη θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από το Δασαρχείο επειδή πιάστηκε να μαζεύει τσάϊ του βουνού στο Παγγαίο. Το συγκεκριμένο τσάι είναι προστατευόμενο είδος. Κατασχέθηκαν 12 κιλά του φυτού. Ιδιωτικό συνεργείο ανέλαβε να κόψει τα χόρτα στη συνοικία της Νέαπολις.

Στις 8 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης ενημερωτική εκδήλωση των υποστηρικτών των προτάσεων Αρτέμη Σώρρα. «Ζωής βήματα» σήμερα το βράδυ στο δάσος των Πεντακοσίων, εκδήλωση του φεστιβάλ Φιλίππων. Με τη μουσική εκδήλωση των Κορμπέτη- Ιωσηφίδη ολοκληρώνεται το βράδυ στο Όσκαρ το φετινό φεστιβάλ Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Παύλος Δερμιτζάκης κι ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης παρακολούθησαν τη χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ. Ο γιος του Κυριάκου Αλεξανδρίδη Παντελής αποκτήθηκε από την ομάδα της Καβάλας. Με τον ΑΟΚ προπονήθηκε χθες αλλά δεν αποκτήθηκε κι ο γιος του Γιώργου Βαλαβανόπουλου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης