• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου την Παρασκευή το μεσημέρι εγκρίνονται μελέτες που αφορούν την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων στις περιοχές των πρώην Δήμων Ελευθερών και Ορφανού. «Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς λόγω περιορισμού των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού» εξηγεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γάκης. Η επιλογή των ιδιωτών θα γίνει με μειοδοτικό διαγωνισμό. Προήχθη σε Αντιστράτηγο ο διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας Δημήτρης Θωμαϊδης. Σήμερα αρχίζουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Κινδυνεύει να μείνει χωρίς πλοηγό το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας από τα μέσα του μήνα. Δύο διαρρήκτες συνελήφθησαν χθες στα διόδια της Μουσθένης, νωρίτερα είχαν δράσει σε εταιρία ηλιακών θερμοσίφωνων στο Πολύστυλο. Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου επί της αίτησης έκδοσης προσωρινής για τη θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που λόγω κρίσης δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Ημερίδα για όλα τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα γίνει το πρωί στη Ξάνθη με πρωτοβουλία της ΠΕΔ ΑΜΘ. Οι δήμαρχοι ζητούν μεταξύ των άλλων να μην σφραγίζονται καταστήματα λόγω χρεών στην ΑΕΠΙ. Ικανοποίηση στον Δήμο Καβάλας για την επιτυχία της εκδήλωσης στην Αθήνα, με την οποία προβλήθηκε ο Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων.

 

Συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ Καβάλας. Συντονιστική Επιτροπή απέκτησε το Ποτάμι στον Ν. Καβάλας. Εκπρόσωποι της θα είναι την Κυριακή σε πανελλήνια διάσκεψη του κόμματος στην Αθήνα.  Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο, πολύ πιθανή η εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης. Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο αρχηγό ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη έστειλε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Σε νέο επενδυτικό πρόγραμμα 6 εκ ευρώ προχωρά η Ενεργειακή Αιγαίου στην Αίγυπτο. Μια εβδομάδα εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια παρουσίας του στην Καβάλα οργανώνει από τη Δευτέρα στο Αμφιθέατρο η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Η κυβερνητική αλλαγή καθυστερεί την έγκριση του δρομολογίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προς την Γερμανία.

 

Εκδήλωση για τον καρκίνο του παχέος εντέρου το απόγευμα από τον Ιατρικό Σύλλογο στη Χρυσούπολη. Σήμερα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για την ημέρα της Γυναίκας. Συνεχίζεται την Κυριακή η υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά στο Μουσείο Μοχάμετ Άλι. Εκδήλωση υπέρ του εθελοντισμού έγινε στην Ελευθερούπολη.

 

Φιλικό ματς με τον ΚΑΟΔ σήμερα το απόγευμα για την Ένωση. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ξαναρχίζει τις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης