ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Την συνλειτουργία των δύο Παθολογικών κλινικών του Νοσοκομείου Καβάλας αποφάσισε χθες ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Θρασύβουλος Βεντούρης. Οι δύο κλινικές θα έχουν κοινό πρόγραμμα εφημεριών κι επικεφαλής την γιατρό Περσεφόνη Παπαδοπούλου. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστούν τα κενά ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και στις δύο κλινικές όπως επίσης και οι έκτακτες ανάγκες του Νοσοκομείου Καβάλας. Χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας έκαναν γενική συνέλευση όπου συζήτησαν και το θέμα των απλήρωτων εφημεριών. Στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης επιστρέφει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν αποσπασμένο στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ολοκληρώθηκε χθες η ψηφοφορία για τη νέα διοίκηση του σωματείου συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Ψήφισαν 479 συνταξιούχοι. Σήμερα το απόγευμα τα αποτελέσματα. Αύριο το απόγευμα θα επισκεφθεί την Καβάλα ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Στις εγκαταστάσεις των Πετρελαίων ξεναγήθηκε χθες ο πρέσβης της Αγγλίας στην Αθήνα. Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων «λευκή νύχτα» την Παρασκευή 2 Μάη θα πεζοδρομηθεί το απόγευμα και το βράδυ το τμήμα της οδού Ομονοίας από την Κεντρική Πλατεία ως την οδό Αβέρωφ.

 

Ο πρόεδρος των αγροτών του Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης ζήτησε να ξεκαθαρίσουν τις απόψεις τους για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Συλλήψεις για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών 5 ανδρών έκανε το τελευταίο διήμερο η Α.Δ. Καβάλας. Κανονικά εργάζονται σήμερα τα πληρώματα των φέρι μποτ. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις στην Καβάλα, στις 11 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη και στην πλατεία Ελευθερίας. Συμμετοχή στην απεργία από οικοδόμους, μηχανικούς. Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλα Θόδωρος Παπαδόπουλος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αρχέλαο Γρανά. Η δημοσιογράφος Βίκυ Μουτζούρη στο ψηφοδέλτιο Καβάλας του Τέρενς Κουίκ. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Περικλής Αμπεριάδης επισκέφθηκε αγροτικές περιοχές. Έγινε με επιτυχία χθες ο διαγωνισμός για τα έργα συντήρησης κι επισκευής του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Θα τα αναλάβει ο μηχανικός Στέφανος Ιωσηφίδης. Τον Δήμαρχο Καβάλας επισκέφθηκε την Δευτέρα η νέα διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ. Ομαλοποιείται η κατάσταση στη Θάσο ως προς την αποκομιδή των σκουπιδιών.

 

Σήμερα το απόγευμα ο Δήμος Καβάλας οργανώνει εκδήλωση για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτηριακό τομέα. Ο Κώστας Παπακοσμάς μιλά σε εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Στο Όσκαρ εκδήλωση του μουσικού σχολείου. Ο Θόδωρος Τσαχαλίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Ομίλου Πόντιων Χορευτών. Εαρινή ιερατική σύναξη της Ι. Μ. Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου έγινε χθες. Έναν διαδραστικό χάρτη με τα γλυπτά της Καβάλας έφτιαξε ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου. Ο νέος διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας επισκέφθηκε εθιμοτυπικά χθες τον Αρχέλαο Γρανά.

 

Σε φυλάκιση 10 ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε στην Αθήνα για την ανάμιξη του στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης. Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας πραγματοποίησε σεμινάριο σε θέμα πρώτων βοηθειών. Για το παιχνίδι στις Σέρρες με τους Ίκαρους προετοιμάζεται η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης