• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Η Δημωφέλεια και το απλήρωτο προσωπικό του Δήμου Καβάλας ήταν χθες βράδυ τα θέματα που δημιούργησαν εντάσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Γνωστοποιήθηκε ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα επαναλειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείου της συνοικίας του Αγίου Λουκά, ο Δήμος Καβάλας στηρίζει την πρόταση αλλαγής όδευσης του ΤΑΡ, ετοιμάζει πρόταση για την αξιοποίηση της καπναποθήκης ΤΕΥΑΚΕ που το ΙΚΑ του παραχωρεί για χρήση. Τέλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στον Δ. Κήπο.

 

Στη συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση του φορέα για την λειτουργία Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στον Δημοτικό Κήπο. Κατά πλειοψηφία οι αποφάσεις της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, η οποία συνεδρίασε χθες το μεσημέρι. Κλειστά θα είναι σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και στο Νομό Καβάλας, πράκτορες και οργανισμός διαμαρτύρονται για την επιβολή τέλους σε όλα τα παιχνίδια. Θα εξελιχθεί πιο γρήγορα τον μήνα Δεκέμβρη το έργο των πλωτών εξεδρών στο κεντρικό λιμάνι ώστε να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο. Συνεχίζονται το πρωί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Υπάρχει ενδεχόμενο το έργο να τελειώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Εντός της εβδομάδας θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους όσοι επιμένουν να ζητούν αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ.

 

Επιστολή σε όλα τα σχολεία της ΑΜΘ έστειλε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ζητά οι μαθητικές εκδρομές να γίνονται εντός των ορίων της Περιφέρειας. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας λειτουργεί το ΚΑΠΗ του Παληού. Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ έγινε χθες το πρωί στο ΙΝΑΛΕ. Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης δήλωσαν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις, σε πλατεία Καπνεργάτη και πλατεία Ελευθερίας. Εντός της εβδομάδας αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις και στην Ελευθερούπολη. Άρχισε και συνεχίζεται η διανομή ρυζιού σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Το Νοσοκομείο Καβάλας έκανε γνωστή την έναρξη λειτουργίας ιατρείου ακοής και ιλίγγου. Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Καβάλα Όιλ.

 

Λόγω έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση του Ναυτικού Μουσείου θα γίνει την προσεχή Τετάρτη. Το απόγευμα γενική συνέλευση στη ΔΒ του Θεάτρου των Πολιτών. Δράσεις ενημέρωσης για την προφύλαξη από το aids θα γίνουν σήμερα από τους συνοικιακούς συλλόγους και την Νεολαία Εθελοντισμού του Δήμου Καβάλας. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Εγώ ο Θουκυδίδης, ο Αθηναίος».

 

Ο Τάϊλερ Λέϊζερ ήρθε στην Καβάλα για την Ένωση ως αντικαταστάτης του Βάργκας. Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ. Χάσαμε δίκαια, είπε για το Νέστο και το ματς στη Καλαμαριά ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Χρυσοστομίδης. Την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» η αναμέτρηση του Βυζαντίου με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης