ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Σοβαρά προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης δημιούργησε η χθεσινή βραδινή καταιγίδα. Πολλά δέντρα έπεσαν στο Πάρκο Φαλήρου αλλά και στην είσοδο της Παιδόπολης, κοντά στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ. Χώματα και πέτρες από διάφορα έργα παρασύρθηκαν κι έφθασαν στους συνοικιακούς δρόμους όπου εμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων. Σε αρκετά περιστατικά κλήθηκε να βοηθήσει η Π.Υ. Καβάλας. Ο Άρης Βέρρος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της Συμπαράταξης Πολιτών. Αυτό αποφάσισε χθες βράδυ ομόφωνα η συνέλευση της παράταξης. Ο κ. Βέρρος υποστήριξε ότι στόχος της προσπάθειας του θα είναι η νίκη και εξασφάλιση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Θέμα ανέκυψε με τις προμήθειες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας. 5 τακτικά κι αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής παραλαβών παραιτήθηκαν επειδή δεν ενημερώθηκαν για να είναι παρόντες στην παραλαβή μεγάλης ποσότητας λαδιού. Όταν έγινε έλεγχος στην αποθήκη τα περισσότερα λάδια είχαν ήδη μοιραστεί στους δικαιούχους. «Η διαδικασία εγκρίθηκε ήδη από τον Επίτροπο» απάντησε ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Διατηρεί τα κεκτημένα το ΕΚΑΒ Καβάλας. Η διοίκηση της υπηρεσίας αποφάσισε να δημιουργηθεί παράρτημα ΑΘΜ, με διεύθυνση στην Αλεξανδρούπολη κι υποδιεύθυνση στην Καβάλα.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας συνέλαβε 28χρονη επειδή χθες έκλεψε μικρής αξίας ρούχα από δύο τοπικά καταστήματα. Την ικανοποίηση του για τα εκτελούμενα έργα στην επαρχία Νέστου δήλωσε χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θανάσης Τσαυτάρης. Επισκέφθηκε το αρδευτικό της πεδιάδας Νέστου, τη γεωθερμία, το Δημαρχείο Χρυσούπολης και τον δενδροκομικό σταθμό της ίδιας περιοχής. Η Φωφώ Παναγιωτοπούλου είναι η νέα διευθύντρια της εφορίας Καβάλας. Συνεχίζεται η έκθεση του Επιμελητηρίου, σήμερα συναντήσεις επιχειρηματιών με Τούρκους συναδέλφους τους. Αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει η διοίκηση του ΟΛΚ. Συζητά και την δικαστική απόφαση στην διαμάχη του με τον Δήμο Καβάλας. Μόνο το Λύκειο Λιμένα βρίσκονταν χθες σε κατάληψη. Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε χθες η Αναπτυξιακή Επιτροπή της ΑΜΘ.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι για την θεατρική παράσταση Mistero Buffo. Το έργο του Θωμά Μοσχόπουλου παρουσιάζεται στο «Αντιγόνη Βαλάκου» σήμερα και αύριο βράδυ. Την Παρασκευή το απόγευμα πολυθεματικό συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το Σάββατο 5 Οκτώβρη το ινστιτούτο Μοχάμετ Άλι και το ξενοδοχείο Ιμαρέτ συνεχίζουν τη προβολή απευθείας μεταδόσεων από την Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης.

 

Αποτελεσματικός και με πολλές δυνάμεις ο ΑΟΚ νίκησε χθες 3-2 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τα γκολ της ομάδας που προηγήθηκε 2-0 πέτυχαν οι Παπαργυρίου, Καπνίδης και Καρλόπουλος. «Έχουμε δρόμο μπροστά μας, τώρα χτίζουμε την ομάδα» είπε ο προπονητής του ΑΟΚ Απόστολος Χαραλαμπίδης. Η Ένωση ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 37χρονου σέντερ Δημήτρη Μαρμαρινού.

 

Διαβάστε επίσης