• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Αλλάζει προς το χειρότερο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί φιλοξενούν δωρεάν βρέφη και νήπια. Αυτό ισχυρίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Δήμαρχος. Την ερχόμενη εβδομάδα κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων Καβάλας-Παγγαίου για το πρόβλημα των Τεναγών. Χθες η Δήμητρα Τσανάκα ήταν στην Αθήνα όπου βραβεύτηκε από την ΚΕΔΕ. Σήμερα η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα παρουσιάσει οριστική λύση για το πρόβλημα κατολίσθησης στην Παράκαμψη. Συνεχίζουν να διέρχονται της πόλης τα μεγάλα οχήματα που κινούνται προς τα ανατολικά. Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γκράνας. Δικάστηκε χθες στο Τριμελές υπόθεση τριών πρόσφατων συνταξιούχων της ΒΦΛ που δεν πληρώθηκαν έγκαιρα την δεύτερη δόση της αποζημίωσης τους. Δόθηκε χρόνος στην εταιρία να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Θα προσπαθήσει να εκλέξει Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Νέα συνάντηση για τον ΤΑΡ είχε χθες στην Αθήνα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Επιμένει να ζητά ανταποδοτικά οφέλη.

 

Την Καβάλα θα επισκεφθεί την Παρασκευή το μεσημέρι ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Φάρσα για βόμβα έκανε άγνωστος την Παρασκευή το απόγευμα στο φέρι μποτ «Φιλιάγκος». Λειτουργεί σήμερα το Γυμνάσιο Λύκειο Νέας Περάμου. Μια απόπειρα και μία διάρρηξη έγιναν το Σαββατοκύριακο σε σχολεία του Δήμου Καβάλας. Άρχισαν χθες στο Αμφιθέατρο οι εκδηλώσεις της Ένωσης Καταναλωτών για τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Τριήμερη συνάντηση για το πρόγραμμα Μάρε Νόστρουμ, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας,  αρχίζει σήμερα.  Δόθηκε στη δημοσιότητα το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Παραμένουν τα προβλήματα στους πομπούς της Digea, δεν βλέπουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια οι κάτοικοι του Ν. Καβάλας. Ομιλίες σε μαθητές δημοτικών σχολείων επιθυμεί να κάνει το Δασαρχείο Καβάλας.

 

Εκλογές έχει την Κυριακή στον Πυθαγόρα ο σύλλογος Εβριτών. Στις 19 Μαρτίου γενική συνέλευση του «Αίσωπου». Εκπρόσωποι Ευαγγελικών και Καθολικών Ενοριών της Γερμανίας επισκέφθηκαν την Παρασκευή το βαπτιστήριο της Λυδίας και τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό ρομποτικής.

 

Κατά πάσα πιθανότητα τα παιχνίδια του ΑΟΚ, του Ορφέα και του Βυζαντίου που δεν έγιναν την περασμένη Κυριακή θα γίνουν την Τετάρτη 18 Μαρτίου. Την 13η συνεχόμενη νίκη της θέλει να πετύχει το Σάββατο που υποδέχεται τον Εθνικό η Ένωση. Παραιτήθηκε από συνέχεια των τοπικών πρωταθλημάτων ο Ατρόμητος Ακροβουνίου.

 

 

Διαβάστε επίσης