ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν το απόγευμα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Ν. Καβάλας. Αποφασίζουν υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων, απόφαση που θα μεταφέρει στην Αθήνα την Πέμπτη ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Μουμτζάκης. Απεργία αρχίζουν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ. Αύριο το μεσημέρι σε συνέλευση που οργανώνουν θα αποφασίσουν για το μέλλον της κινητοποίησης. Αναβάλλονται οι εγγραφές νέων σπουδαστών στο ΤΕΙ που επρόκειτο να αρχίσουν αύριο. Από τη Δευτέρα συνεχόμενες απεργίες των καθηγητών. Χθες άρχισαν μετά κόπων και βασάνων οι εξετάσεις των ανεξεταστέων μαθητών στο 4ο ΕΠΑΛ Καβάλας και στο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης. Παραμένει χωρίς διοικητικό προσωπικό η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, στα σχολεία της οποίας υπάρχουν 15 κενά δασκάλων και 23 νηπιαγωγών. Στο μεταξύ στους βουλευτές του Νομού απευθύνθηκαν γονείς και κηδεμόνες από το Πολύστυλο και τη Λυδία. Ζητούν να μην κλείσουν τα δύο δημοτικά σχολεία μέχρι να λειτουργήσει το νέο σχολείο στον Αμυγδαλεώνα. Απόφαση απεργιακών κινητοποιήσεων για την ερχόμενη εβδομάδα πήρε και η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

 

Ο υπεύθυνος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπασκόζος θα βρίσκεται από το πρωί στο Ν. Καβάλας για να κάνει περιοδεία στα τρία Κέντρα Υγείας. Το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου. Στην Καβάλα την Παρασκευή ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Γιώργος Σταθάκης. Θα μιλήσει σε εκδήλωση που απευθύνεται στους μικρομεσαίους και τους επαγγελματίες. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Παγγαίου. 36χρονος κάτοικος Καβάλας πλήρωσε 500 ευρώ σε υπεύθυνο ιστοσελίδας για δύο εισιτήρια στο Παρίσι. Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας είναι άφαντος όπως και τα εισιτήρια. Η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε 47χρονο που εκμεταλλεύτηκε ολιγόλεπτη απουσία υπευθύνου καταστήματος κι έκλεψε χρήματα από το ταμείο. Εγκαινιάστηκε χθες η νέα ελληνοβουλγαρική δίοδος στη Νυμφαία Κομοτηνής. Στις 24 Σεπτέμβρη δικάζεται στο Πρωτοδικείο Καβάλας υπόθεση 32 συνταξιούχων της ΒΦΛ προς τους οποίους η επιχείρηση οφείλει αποζημιώσεις άνω του 1 εκ ευρώ. Στατιστικά στοιχεία για τους πρώτους 8 μήνες του 2013 δείχνουν αύξηση επιβατών 3,12% στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το πρωί στο ΤΕΙ. Αφορά πραγματοποίηση διεθνούς συνεδρίου με θέμα την οικονομική φυσική. Το Σάββατο το πρωί αγιασμός στη Θρακική Εστία. Στο τέλος του μήνα ο σύλλογος Αμισιανών οργανώνει λαϊκό αγώνα δρόμου και ποδηλάτου. Κυκλοφόρησε το 13ο φύλλο της εφημερίδας του συλλόγου Μικρασιατών. Άρχισαν χθες μαθήματα σκάκι σε αρχάριους στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.

 

5 μεταγραφές έμπειρων παικτών υποσχέθηκε ως το τέλος της εβδομάδας στον ΑΟΚ ο Βλάσης Τσάκας. Αύριο φιλικό με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη, το απόγευμα η κλήρωση κυπέλλου. Αποχώρησε από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ο προπονητής Γιώργος Στρατηλάτης, ο Γιάννης Μεντεσίδης νέος προπονητής του Βρασίδα Νέας Περάμου.

 

 

Διαβάστε επίσης