ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Οι πρώτες πλωτές εξέδρες είναι από χθες στη θάλασσα, μέσα στο κεντρικό λιμάνι. Σήμερα θα ρυμουλκηθούν στην οριστική τους θέση, μπροστά από το παρκινγκ του ΝΟΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΟΛΚ το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοέμβρη. Εκτός από τις πλωτές εξέδρες προβλέπεται και η τοποθέτηση πλωτού κυματοθραύστη.

 

30 παλαιά αυτοκίνητα- 28 επιβατικά, 2 φορτητά- απομακρύνονται από την αποθήκη του Τελωνείου. Μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη για να εκποιηθούν. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Παρατείνεται ως το τέλος Οκτώβρη η αμφιδρόμηση σε τμήμα της Παράκαμψης. Η Εγνατία Οδός αργεί ως προς την αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε κατολίσθηση τον περασμένο Μάρτιο. Τελειώνει το μεσημέρι το 24ο τουρνουά σκάκι. Φαβορί για την πρώτη θέση ο Ρώσος Τιβιάκοφ, ο Ισραηλινός Πόστνι κι οι έλληνες Δημήτρης και Θανάσης Μαστροβασίλης. Χάλκινα καλώδια ηλεκτροδότησης αξίας 50.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΝΑΣΚΟΝ, πλησίον της Καβάλα Όιλ. Η κλοπή έγινε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Η αγορά δεν συμφωνεί με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Οι εργαζόμενοι ΑμΕΑ της ΔΕΥΑΚ προβληματίζουν τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. «Θα δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε χθες η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. 62χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα την Κυριακή το απόγευμα στη Θάσο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας συμμετέχουν στην σημερινή διαμαρτυρία αγροτών στο Διοικητήριο της Δράμας. Άγονος και ο δεύτερος διαγωνισμός για την εκμίσθωση του παρκινγκ του ΝΟΚ. Η δωρεάν στάθμευση συνεχίζεται. Η Ενεργειακή Αιγαίου ξεκίνησε αεροβαρυτικές έρευνες για πετρελαιοπιθανές δομές στην περιοχή των Ιωαννίνων. Σύσκεψη για εναλλακτικές μορφές τουρισμού συγκάλεσε στη Θάσο ο αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης. Όλη την εβδομάδα συνεχίζεται στο Νομό Καβάλας η επίγεια καταπολέμηση των κουνουπιών. Προανάκριση για τις 3 φωτιές του Σαββατοκύριακου διενεργεί η Π.Υ. Καβάλας.

 

Δεύτερη παράσταση το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων του έργου του ΔΗΠΕΘΕ «Οι εφτά άγγελοι των Φιλίππων». 42 Γάλλοι που κάνουν τον γύρο της Ευρώπης επισκέφθηκαν χθες την πόλη μας. Διακοπές στην Καβάλα και από γκρούπ Κύπριων επισκεπτών.

 

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου έχουν το πρωί οι εκπρόσωποι της Ένωσης. Δεν συνεχίζουν στην ομάδα Κριστέφσκι- Παπαρέγκας. Ενδιαφέρον για τον Αμερικανό Ρομπ Τζόουνς. Προπονήσεις με τον ΑΟΚ κάνει ήδη ο νεοαποκτηθείς Σάββας Τουμανίδης. Σήμερα φιλικό ματς του Νέστου με τον Αχαρναϊκό.

 

 

Διαβάστε επίσης