ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012

Το σχέδιο του Περιγιαλίου, η μεταφορά της λαϊκής αγοράς, η Περιμετρική αλλά και η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου ήταν ορισμένα μόνο από τα θέματα που απασχόλησαν χθες (το απόγευμα και το βράδυ) την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Ιδιαίτερες ειδήσεις δεν υπήρξαν αν και για την μεταφορά της λαϊκής στην οδό Εθνικής Αντίσταση ο κ. Σιμιτσής συνέδεσε το θέμα με τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας. Ο Δήμαρχος Καβάλας είπε χθες βράδυ ότι τόσο ο ίδιος όσο και το δημοτικό συμβούλιο δεν πρέπει να επιτρέψουν να υπάρξουν στην Καβάλα ρατσιστικές συμπεριφορές. Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Ο Δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης δήλωσε πρώτη φορά ότι στη θέση του Ειρηνοδικείου που καταργείται έχει υπόσχεση για την δημιουργία Μεταβατικού. Ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος τόνισε ότι η εφορία Χρυσούπολης έχει ενημέρωση για διακοπή λειτουργίας της την Παρασκευή. Νέα συνάντηση για τον τουριστικό οργανισμό Θάσου έγινε χθες στον Λιμένα. Δεν πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση, η επόμενη συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. 56χρονος συνελήφθη χθες στην Καβάλα για χρέη στο δημόσιο 159.000 ευρώ. Ήταν υπεύθυνος επιχείρησης που πλέον δεν λειτουργεί, υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Κοινή συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας και του Εμπορικού Συλλόγου για την απεργία της Πέμπτης. Το απόγευμα σύσκεψη για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων. Αποχή τριών ημερών κάνουν από αύριο οι δικηγόροι σε όλη τη χώρα. Πετυχημένη η χθεσινή κινητοποίηση των πρατηριούχων υγρών καυσίμων της Καβάλας, δεν υπήρξε συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Στουρνάρα. Συνεδριάζει το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Πρώτη συνάντηση με συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Παγγαίο είχε την Παρασκευή ο Γιώργος Γερομάρκος ως εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφέρειας. Προετοιμάζονται μικρές αλλά εφικτές παρεμβάσεις στα μονοπάτια και στα καταφύγια. Οι συνταξιούχοι της Καβάλας ετοιμάζουν δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 25 Οκτώβρη. Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου ολοκλήρωσε πρόγραμμα επιμορφωτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια διασυνοριακής δράσης με την Βουλγαρία.

 

Η σχολή Βιομηχανικής Πληροφορικής ετοιμάζει το 3ο της φεστιβάλ, από αύριο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης. Στις 8 το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης γυναικών ζωγράφων στην Καπναποθήκη. Οι μαθητές των ειδικών σχολείων του Νομού Καβάλας είδαν πρώτη χθες την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Τα ρούχα του βασιλιά». Εγκαινιάστηκαν χθες τα νέα γραφεία του Συνδέσμου Τυφλών ΑΜ. Βρίσκονται στην πολυκατοικία του ΟΛΚ στην παραλία. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στην Καβάλα για το 1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών που γίνεται στην πόλη μας από την Παρασκευή ως την Κυριακή.

 

Ισόπαλος 1-1 με τον Θρασύβουλο αναδείχθηκε χθες ο ΑΟΚ. Ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος που προηγήθηκε με γκολ του Ντιέ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα κουράστηκε, δέχθηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες του Θρασύβουλου. Ο ΑΟΚ παίζει την Κυριακή στο Βόλο με την Νίκη Βόλου. Αύριο η Ένωση έχει πρεμιέρα στην Βαλκανική Λίγκα. Υποδέχεται στην Καλαμίτσα την Βουλγαρική Ρίλσκι.

 

Διαβάστε επίσης