• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε χθες το απόγευμα στο Παληό, τη Νέα Ηρακλίτσα και τη Νέα Πέραμο η δυνατή βροχή που έπεφτε για 1,5 περίπου ώρα. Στο Παληό εκτός από υπόγεια πλημμύρισαν και σπίτια. Στη Νέα Ηρακλίτσα πέραν όλων των άλλων πλημμύρισε το υπόγειο του καταστήματος Μασούτης. Σε όλες τις περιπτώσεις κλήθηκε η Π.Υ. Καβάλας και Ελευθερούπολης. Χθες βράδυ στο Παληό βρίσκονταν ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χρήστος Τσοχαταρίδης. Στην έκθεση του Επιμελητηρίου KavalaExpo 2013 θα λάβει μέρος ο Δήμος Καβάλας, αυτό ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Κωστής Σιμιτσής. Το μεσημέρι σύσκεψη στο Δημαρχείο για την μεταφορά τμήματος της λαϊκής αγοράς λόγω επικείμενης έναρξης έργων. Από το πρωί συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στο κόμβο μπροστά στο νέο Νοσοκομείο. Για αυτό το λόγο η πρόσβαση σε αυτό θα γίνεται μόνο από τον Άγιο Σίλα. Πήρε προέγκριση για να πουλά συσκευασμένα γλυκά το Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα, το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Ξεπέρασε το 90% η συμμετοχή των καθηγητών της Καβάλας στη χθεσινή πρώτη μέρα της πανελλαδικής απεργίας του κλάδου. Η απεργία πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Καβάλας. Συνεχίζουν δύο ακόμη μέρες την απεργία τους οι διοικητικοί του ΤΕΙ. Απέχουν από τα καθήκοντα τους σήμερα και αύριο οι δικηγόροι του Νομού Καβάλας. Κλείνουν αύριο και μεθαύριο τα ιατρεία τους οι οδοντίατροι του Νομού. Απεργία και στους διοικητικούς του ΙΚΑ. Κινδυνεύει με κλείσιμο το γραφείο του ΟΑΕΕ στην πόλη της Καβάλας. Συνέντευξη τύπου για την δική τους απεργία που αρχίζει αύριο δίνουν το πρωί γιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Δύο είναι τελικά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που σφραγίστηκαν προσωρινά από το ΣΔΟΕ. Εκτός από το καφέ μπαρ στο λιμάνι, ίδια ποινή επιβλήθηκε σε ταβέρνα στα Σφαγεία. Παρουσία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη εγκαινιάστηκαν χθες νέες σχολικές αίθουσες στο δημοτικό σχολείο του Οφρυνίου. Στη Θάσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικών Θεμάτων κ. Σταύρος Βαβίας, είχε συναντήσεις με ελαιοπαραγωγούς.

 

Συνεχίζονται το πρωί στο εντευκτήριο και στο εκκλησάκι του ΦΟΚ οι εκδηλώσεις για τη γιορτή Σοφίας, Πίστεως και Ελπίδας. Άρχισαν χθες οι Φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου με το ρεσιτάλ φλάουτου της Ρεβέκκας Μελετιάδου. Αρχές Οκτώβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα στη σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ. Μέλη της Λέσχης Ποντίων Καβάλας μαζεύουν υπογραφές για να προκαλέσουν έκτακτη γενική συνέλευση, με αφορμή απομάκρυνση της δασκάλας χορού. Η Νεολαία Εθελοντισμού Καβάλας συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια που θα διατεθούν για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.

 

Η ΠΑΕ ΑΟΚ διαψεύδει τις φήμες ότι σκοπεύει να αλλάξει τον Γερμανό προπονητή Φέρνερ. Παρόλα αυτά θέμα φαίνεται να υπάρχει. Κονάτε-Πρίττας και Γκουέρα έκαναν χθες τις πρώτες τους προπονήσεις με τον ΑΟΚ. Τον Οκτώβρη αναμένεται στην ομάδα ο Ρασίντ. Η Ένωση συμμετέχει σε τουρνουά μπάσκετ που αρχίζει στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης