ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το απόγευμα η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων στην ΒΦΛ. Είχε και θα συνεχίσει σήμερα επαφές με εκπροσώπους της εταιρίας, κυβερνητικά στελέχη, κομματικούς παράγοντες όλων των κομμάτων. Οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ ανησυχούν για την εξέλιξη στο θέμα Λαυρεντιάδη αν και το εργοστάσιο σε αυτή τη χρονική στιγμή πάει πολύ καλά στον τομέα των πωλήσεων και των εξαγωγών. Χθες έγινε συμβολική διαμαρτυρία έξω από το κεντρικό κατάστημα της τράπεζας της Ελλάδας στο κέντρο των Αθηνών. Χθες στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης εγκρίθηκε από τη συνέλευση των εργαζόμενων η συμφωνία του σωματείου με την εταιρία για την νέα σύμβαση εργασίας. Μικρή ήταν η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που χθες το απόγευμα οργάνωσε η ΕΛΜΕ Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη. Λόγω της μικρής συμμετοχής δεν έγινε πορεία. Συνεχίζουν σήμερα την απεργία τους οι φαρμακοποιοί. Μικρή συμμετοχή στην απεργία των δημοτικών υπαλλήλων. Ο Δήμος Καβάλας λειτουργεί σχεδόν κανονικά. Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η διοίκηση του ΟΛΚ. Εκτός ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το θέμα απορρόφησης του οργανισμού από τον Οργανισμό της Θεσσαλονίκης. Κατ’ αρχήν αντίθετος σε αυτό το σενάριο ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. Αύριο συναντά τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη.

 

Η εταιρία Egnatia Aviation που λειτουργεί σχολή πιλότων στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας ενδιαφέρεται για το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης. Αυτό διαφάνηκε σε ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη, το περασμένο Σάββατο. Η πρόταση της εταιρίας γίνεται σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ο Νάσος Μητρόπουλος παρουσίασε χθες στην άτυπη συνέλευση του ΤΕΙ τις 22 προτάσεις για το μέλλον του ιδρύματος. Θα αναλάβει να τις υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί πρόεδρος στις αυριανές εκλογές. Ο Δήμος Καβάλας έκανε γνωστό ότι από σήμερα θα γίνεται η πληρωμή των επιδομάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Απλήρωτοι παραμένουν αρκετοί δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωφελής Εργασία. 91 χρόνια ζωής συμπληρώνει αυτό το διάστημα η ΧΧ Μεραρχία Τεθωρακισμένων. Ειδική εκδήλωση έγινε χθες στην έδρα της Μεραρχίας.

 

Δεύτερη παράσταση σήμερα το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» της παράστασης «Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ. Το απόγευμα στην κεντρική πλατεία μουσική εκδήλωση με την Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας στην κατηγορία παίδων κορασίδων ήρθε πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα.

 

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι παίκτες του ΑΟΚ για την κακή εμφάνιση τους και την ήττα της Κυριακής από την Δόξα Δράμας. Προωθείται στην επαγγελματική ομάδα ο νεαρός αμυντικός της Κ20 Κάργας. «Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές» είπε χθες ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης. Καταδικάστηκε χθες στο αυτόφωρο οπαδός του ΑΟΚ που ενεπλάκη στα επεισόδια της αναμέτρησης την Κυριακή. Αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 2 ετών κι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο που αγωνίζεται ο ΑΟΚ. Η έφεση του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Στην Ένωση οι μεταγραφές είναι βέβαιες αλλά μετά τις γιορτές. Αράπης- Βελισσαρίου και Πιεβάλιτσα κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα νέων ανδρών.

 

Διαβάστε επίσης