ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Εντός των ημερών αναμένεται στην Καβάλα ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΒΦΛ Γιάννης Τσάρας που χθες μίλησε στην Πρωϊνή κι υποσχέθηκε συνέπεια στις πληρωμές τόσο των εργαζόμενων όσο και των συνταξιούχων. Μαζί με τον Τσάρα αναμένεται στην Καβάλα και ο Διονύσης Μπεχράκης. 56 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος. Στην εκδήλωση που έγινε με πολύ κόσμο στο ξενοδοχείο Ωκεανίς δήλωσε ότι η προσπάθεια του είναι πραγματικά ανεξάρτητη. Νόμιμα λειτουργεί η κεραία της Vodafone στην Κηπούπολη έκρινε το Πρωτοδικείο Καβάλας απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων της περιοχής. Λόγω ομίχλης ήρθε στην Καβάλα αλλά επέστρεψε στην Αθήνα χθες το απόγευμα το αεροπλάνο της Ολυμπιακής. Νωρίτερα χθες το πρωί προσγειώθηκαν στο «Μέγας Αλέξανδρος» πτήσεις προερχόμενες από Πάφο και Ρώμη που είχαν προορισμό την Θεσσαλονίκη. Για την ερχόμενη Πέμπτη μετατέθηκε η πρώτη συνεδρίαση των 45 μελών της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ ΑΜ αφού χθες δεν υπήρξε απαρτία. Διέκοψαν χθες τη λειτουργία τους τα παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ στην πρώην κλινική Μητέρα και στο ΚΑΠΗ της οδού Κ. Τσολάκη. Σήμερα θα συμβεί το ίδιο στο πολυιατρείο του ΙΚΑ. Νέα διοίκηση εξέλεξε χθες ο σύλλογος ΠΝΟΗ. Πρώτη σε σταυρούς η Ιωάννα Χατζηβαρύτη.

 

Πέτυχε το χθεσινό αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης. Μετά την πορεία έγινε συμβολικό κλείσιμο της εφορίας για μία ώρα. Παραμένουν στα μπλόκα της Χρυσούπολης και του Αμυγδαλεώνα οι αγρότες. Δεύτερη μέρα στην Καβάλα θα είναι σήμερα υπηρεσιακοί παράγοντες Υπουργείου της Σαουδικής Αραβίας. Θέλουν να αγοράσουν και να εισάγουν μέσω του νέου λιμανιού ζωντανά ζώα της περιοχής. Πεζόδρομος είναι από χθες το τμήμα της οδού Δοϊράνης από Ομόνοια έως Καράνου. Τα έργα ωστόσο θα γίνουν μετά τις δημοτικές εκλογές. Ρύθμιση χρεών με 48 δόσεις υπόσχεται στους δημότες του ο Δήμος Παγγαίου. Το ΤΕΙ Καβάλας οργανώνει σεμινάρια με θέμα την εξυπηρέτηση των τουριστών. Η ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας ετοιμάζει την δική της σύσκεψη αύριο το απόγευμα, εν όψει της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης στην Αθήνα την Κυριακή. Ο Γρηγόρης Αϊβαζίδης θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Αρχέλαο Γρανά.

 

Ενημερωτική εξόρμηση στους μαθητές των δημοτικών σχολείων θα κάνει την Άνοιξη το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας. Ζωντανό εκπαιδευτικό παιχνίδι στους χώρους του Ναυτικού Μουσείου ετοιμάζει ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου. Η Ευτέρπη Σαμαρά παραμένει πρόεδρος στο Λύκειο των Ελληνίδων. Αύριο το απόγευμα τακτική γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου. Είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των κατοίκων της Κεφαλονιάς συγκεντρώνουν σήμερα στα γραφεία τους οι ΑΝΕΛΛ Καβάλας.

 

Φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο παίζει αύριο ο ΑΟΚ. Αποθεραπεύτηκε ο Χόρτσας. Άρχισε η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς του Σαββάτου στην Αθήνα με την ΑΕΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης