• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της κυβέρνησης μεταφέρεται στη Τράπεζα της Ελλάδας αποθεματικό 3 εκ ευρώ από το ταμείο του Δήμου Καβάλας. Η απόφαση ισχύει για όλους τους ΟΤΑ της χώρας, συζητήθηκε σε κλίμα απογοήτευσης κι ανησυχίας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Στην συνεδρίαση η παράταξη του Άρη Βέρρου ζήτησε να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα κρίνει αξιοκρατικά όλες τις προσλήψεις του Δήμου Καβάλας. Η πρόταση απορρίφθηκε από τη Διοίκηση, δεν σχολιάστηκε καθόλου από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Συνεδριάζει το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου για να συζητήσει και το αίτημα του Υπουργού Υγείας που ζήτησε την παραίτηση του διοικητή, της αναπληρώτριας και των διορισμένων μελών αυτού. Το Αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης σχημάτισε χθες δικογραφία σε βάρος επαγγελματία της Χρυσούπολης επειδή έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ για το χρονικό διάστημα Αύγουστος 2013- Απρίλιος 2015. Χθες συνελήφθη ένας από τους δύο δράστες ληστείας που έγινε τον Σεπτέμβρη σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα. Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος του ΟΛΚ προκειμένου να ενημερωθεί για την τεχνολογία Led που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στον φωτισμό του κεντρικού λιμανιού.

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Το σωματείο ιδιοκτητών Ταξί και το EuroTaxi Καβάλας σκοπεύουν να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους, το όχημα των οποίων υπέστη σοβαρή ζημιά κατά την καταδίωξη λαθρομεταναστών στο κέντρο της πόλης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Αρχίζουν το απόγευμα στο Επιμελητήριο ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝ.ΚΑ. για το πρόγραμμα Leader. Σύσκεψη για τα θέματα πυρασφάλειας έγινε χθες στον Δήμο Καβάλας. Ελληνική σημαία στο πλοίο της Valliant Energy ύψωσε η Ενεργειακή Αιγαίου. Διακοπή νερού αύριο από το πρωί ως το μεσημέρι στις περιοχές από Περιγιάλι ως Λεύκη. Χθες η ΔΕΥΑΚ κέρδισε την αναστολή του πλειστηριασμού των αυτοκινήτων της που προκάλεσε εργαζόμενος της. Η Π.Υ. Καβάλας άντλησε χθες νερά από το υπόγειο του κτιρίου της Ι.Εταιρίας στον Αμυγδαλεώνα. Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου λειτουργεί το 2ο νηπιαγωγείο του Αμυγδαλεώνα. Και ο ΣΕΠΕ έκανε έλεγχο στο αλιευτικό σκάφος όπου έχασε τη ζωή του Αιγύπτιος αλιεργάτης. Εντός των ημερών η έκθεση του πραγματογνώμονα.  Εκδήλωση πραγματοποιεί το απόγευμα στα γραφεία του το ΤΕΕ ΑΜ με θέμα την έκδοση άδειας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η ναυτιλιακή εταιρία Νηρηίδες σκοπεύει να εντάξει στα δρομολόγια της Θάσου από τον Γενάρη το φέρι μποτ «Ναύαρχος Αποστόλης ΙΙ». Νέο φέρι μποτ φέρνει άμεσα και η ΑΝΕΘ, η οποία φέρεται να πούλησε το Θάσος 6.

Εγκαινιάζεται το μεσημέρι έκθεση της Helmepa που θα λειτουργεί μία εβδομάδα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Λόγω οικονομικής διαφοράς με ιδιώτη παραμένει «κλειδωμένη» η ιστοσελίδα του Δήμου Νέστου. Εκδρομή στο Ρούπελ οργανώνει την Κυριακή η Θρακική Εστία.

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ. «Προπονούνται» ωστόσο κάθε μέρα οι φίλαθλοι της ομάδας για να έχει κόσμο την Κυριακή το γήπεδο, στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αμβρόσιος Παπαδόπουλος.

 

 

Διαβάστε επίσης