• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Ποσό 400.000 ευρώ ζητά από την εταιρία του Βιοτεχνικού Πάρκου η Εθνική τράπεζα, η οποία στην αρχή της προσπάθειας την δανειοδότησε. Αυτό αποκάλυψε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης. Από το ποσό αυτό ο Δήμος Καβάλας πρέπει να καλύψει τις 120.000 ευρώ. Χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκαν πάλι θέματα όπως ο ΤΑΡ, οι παιδικοί σταθμοί, τα λιμενικά τέλη. Έντονη η δυσαρέσκεια της Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου επειδή ο Εβρίτης Υφυπουργός Παιδείας Δερμετζόπουλος ανακοίνωσε ίδρυση και λειτουργία ερευνητικών κέντρων μόνο στη Θράκη. Απολογήθηκαν χθες στην Ανακρίτρια 7 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των ναρκωτικών. Δύο μη βασικοί κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Σήμερα απολογούνται άλλοι 7 κατηγορούμενοι. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης πρότεινε την υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Θάσου προκειμένου το έργο στο δρόμο των Μαριών να γίνει από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ευχές στον Μητροπολίτη Προκόπιο και κριτική στους βουλευτές του Νομού Καβάλας στην χθεσινή εκδήλωση με αφορμή την γιορτή της Αστυνομίας. Καταπλέει σε λίγη ώρα στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Ριβιέρα.

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Στην Κεραμωτή ήταν χθες ο πρόεδρος του ΟΛΚ. Σήμερα στο λιμάνι της Νέας Περάμου. Νέο δρομολόγιο από την Καβάλα στο Βόλο ετοιμάζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Ολοκληρώνεται αύριο η 1η Έκθεση της Ξάνθης στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις της Καβάλας αλλά και το Επιμελητήριο. Ο Γιάννης Δελής – μέλος του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ- μίλησε χθες σε εκδήλωση του ΠΑΜΕ δημοσίων υπαλλήλων. Δόθηκε στη δημοσιότητα το ψήφισμα των φορέων της Νέας Καρβάλης για την όδευση του ΤΑΡ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για το επόμενο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. «Δεν θα βολέψουμε σε αυτό μνημονιακούς βουλευτές»  τονίζει. Άγνωστοι έβαλαν γκαζάκια σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Κηπούπολη. Από την φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης κατέθεσε ερώτηση για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Εγώ η Γωγώ» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Το Σάββατο αρχίζουν οι εκδηλώσεις στην Καβάλα για την εθνική εορτή της 28ης Οκτώβρη.

Δύο δικηγόροι από την πόλη μας ορίστηκαν χθες εκκαθαριστές της ΠΑΕ ΑΟΚ. Οφείλουν να ολοκληρώσουν την εργασία τους σε δύο μήνες. Αποχωρεί από τα διοικητικά του Κεραυνού Πέρνης ο Χάρης Κολλαράς. Το απόγευμα αναχωρεί για την Αθήνα η Ένωση, αύριο παίζει με τον Αετό.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης