ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΗ 2014

4 νεαρά κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά το βράδυ της Παρασκευής στο Πάρκο Φαλήρου μετά από επίθεση που δέχθηκαν από αδέσποτο σκύλο. Το σκυλί μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας παρακολουθείται από μέλος του σωματείου Αίσωπος, είναι ήρεμο και προ μηνός εμβολιασμένο. 3 Τούρκοι οδηγοί ενεπλάκησαν χθες το μεσημέρι σε επεισόδιο στα διόδια της Μουσθένης με έλληνα που ταξίδευε στη Κομοτηνή. Άπαντες είναι κρατούμενοι, σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα απεργία στη ΒΦΛ. Η εταιρία δεσμεύτηκε να πληρώνει, πλήρωσε ήδη χθες. Νέα πληρωμή την ερχόμενη εβδομάδα. Σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας εντάσσονται δεύτερη φορά τα λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Μπορούν να επωφεληθούν 200 συνταξιούχοι ενώ η Δημωφέλεια θα βάλει στο ταμείο της 23.000 ευρώ. Παραμένει στο ΕΣΠΑ το έργο ανακαίνισης της Παιδόπολης, ανακοίνωσε χθες η Μαρίνα Φιλιππίδου. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβρη. Δύο Σύριοι συνελήφθησαν χθες στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για την Αυστρία έχοντας πλαστές άδειες διαμονής. Το απόγευμα συγκέντρωση συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης, στη πλατεία Καπνεργάτη. Αύριο ίδια εκδήλωση στη παραλία από το τοπικό ΚΚΕ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας αποδέχθηκε 14 αιτήματα ρυθμίσεων χρεών ιδιωτών. Ρυθμίζεται συνολικό ποσό 14.000 ευρώ περίπου. Να ξαναγίνει η σύσκεψη με τους βουλευτές και τις υπηρεσίες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ζητά ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών Παναγιώτης Βασιλούδης. Τρίτη παραίτηση προέδρου στο τοπικό συμβούλιο του Πρίνου. Από την Παρασκευή οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας θα δέχονται αιτήσεις για φιλοξενία βρεφών και νηπίων μέσω του ΕΣΠΑ. 6 ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο Δήμος Θάσου για τις Καλοκαιρινές του ανάγκες. Με νέο μειωμένο ωράριο λόγω αδειών θα λειτουργούν τον Αύγουστο τα ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας. Ολοκληρώνεται σήμερα η 3η Διεθνής Μουσική Ακαδημία που φιλοξενείται στο Δημοτικό Ωδείο.

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη ΛΑΦ έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Εθνική Φρουρά της Κύπρου. Το βράδυ στο Ιμαρέτ συνεχίζεται το φεστιβάλ Φιλίππων με εκδήλωση αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση. Συνεχίζεται στην παραλία η Έκθεση Βιβλίου που άρχισε χθες. Από σήμερα το βράδυ η ταινία «Νεμπράσκα» στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο.

Οικονομική ενίσχυση στον ΑΟΚ υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα ο Παντελής Ντουτσαρίδης. Σήμερα απαντά ο Φώτης Κηπουρός. Ο ΑΟΚ συζητά με τον αμυντικό Ιορδανίδη του Πιερικού. Για τον Καραθανάση της Ένωσης ενδιαφέρεται ο Ηρακλής.

 

Διαβάστε επίσης