ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ραντεβού με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη έχει σήμερα το πρωί η Δήμαρχος. Θα ζητήσει την βοήθεια της Τροχαίας προκειμένου να πετύχουν οι κυκλοφοριακές αλλαγές που ήδη εφαρμόζονται σε τμήμα της οδού Ερυθρού Σταυρού. Χθες, πρώτη μέρα των αλλαγών, υπήρξαν προβλήματα που αφορούν την επιμονή των οδηγών σε παράνομες σταθμεύσεις. Βεβαιώθηκαν κλήσεις, αφαιρέθηκαν πινακίδες από 10 τουλάχιστον οχήματα.

 

Απογοητευμένοι επέστρεψαν από τη Δράμα οι Καβαλιώτες κτηνοτρόφοι. Η συνάντηση τους με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου δεν τους έκανε σοφότερους. Θα αργήσουν οι αποζημιώσεις, νέες υποσχέσεις του Υπουργού για το θέμα των βοσκοτόπων.  100 περίπου άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη, δήλωσαν την επιθυμία τους η χώρα να μείνει στην Ε.Ε. και στο ευρώ. Λόγω παρέλευσης ωραρίου αναβλήθηκε για τον Νοέμβρη δίκη 12 ναυτεργατών που επρόκειτο να γίνει χθες στο Μονομελές Θάσου. Ο Δήμος Παγγαίου προέβη χθες στην πρώτη ανακοίνωση για το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας. Θα λαμβάνει δηλώσεις όλο τον Ιούλιο. Σήμερα η Δήμαρχος παραλαμβάνει την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου για την εφαρμογή του κανονισμού πεζοδρόμων.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Εντός των ημερών συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ. Την λύπη του εκφράζει το Ισραηλιτικό Συμβούλιο για την βεβήλωση του μνημείου αφιερωμένο στους Καβαλιώτες εβραίους. Λόγω επικίνδυνου δέντρου που θα απομακρυνθεί σήμερα, ήταν κλειστή χθες το απόγευμα η οδός Ολυμπιάδος. Η εταιρία των αδελφών Δινάκη που διαχειρίζεται τους κάδου ανακύκλωσης γυαλιού εξέδωσε ανακοίνωση με νέες οδηγίες προς τους πολίτες. Λαφαζάνης και Σταθάκης διαφώνησαν στην Αθήνα σχετικά με θέματα που αφορούν τον αγωγό ΤΑΡ. Χωρίς αποτέλεσμα συνάντηση χθες στο Λιμεναρχείο των τριών ναυτιλιακών εταιριών, τα πλοία των οποίων εκτελούν δρομολόγια από και προς Θάσου. Αντικείμενο της συζήτησης επιπλέον πρωινό δρομολόγιο στην γραμμή της Κεραμωτής. Βουλευτές και τοπική αυτοδιοίκηση συζήτησαν χωρίς να καταλήξουν σε οποιαδήποτε απόφαση, τα προβλήματα του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα». Η Π.Ε. Καβάλας ζήτησε από το Υπουργείο προσλήψεις κτηνιάτρων, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε επίσης στη κριτική της παράταξης Αμπεριάδη για το έργο άρδευσης στην πεδιάδα της Χρυσούπολης.

 

Για το πρόγραμμα των φετινών Ελευθερίων πραγματοποιούνται το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο αγώνες σκάκι. Ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας αναβίωσε χθες το απόγευμα το έθιμο του Κλήδωνα. Την Κυριακή 12 Ιουλίου η γιορτή του Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους.

 

Την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Φώτη Δουμάνη, που πέρσι αγωνίζονταν στην Επισκοπή Χανίων, ανακοίνωσε ο ΑΟΚ. Αντιπρόεδρος στη διοίκηση της ομάδας ο Βασίλης Κελεμένης. Αρχές Ιουλίου η νέα διοίκηση της Ένωσης, είπε χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Νέος προπονητής του Κεραυνού Κρηνίδων ο Τάσος Τσαπανίδης.

 

Διαβάστε επίσης