ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Αθωώθηκε χθες στο Μονομελές Καβάλας επαγγελματίας που οφείλει χρήματα στο ΤΕΒΕ από απλήρωτες εισφορές 5 προηγούμενων ετών. Στην περίπτωση του εφαρμόστηκε πρώτη φορά σε δικαστήριο της πόλης μας η νέα νομοθεσία που αποποινικοποιεί τα χρέη στο ΤΕΒΕ. Την περισυλλογή αδέσποτων σκύλων που μπαίνουν ακόμη και μέσα στο 1ο Λύκειο –στη Χωράφα- ζητά ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. «Πήγαμε και θα ξαναπάμε» απαντά η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Εξηγεί ότι φιλόζωοι εμποδίζουν το έργο της περισυλλογής των αδέσποτων. Ο Κωστής Σιμιτσής ανακοίνωσε χθες ότι ολοκληρώθηκε από το Εθνικό Κτηματολόγιο η διαδικασία ελέγχου της Πράξης Εφαρμογής Περιγιαλίου. Κι άλλη ρευματοκλοπή διαπιστώθηκε χθες κι οδηγείται στη δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά πρόκειται για κατοικία στο Ερατεινό. Δεν θα ανέβει στην εξέδρα των επισήμων στην αυριανή παρέλαση η βουλευτής Αλεξάνδρα Τσανάκα. Το ανακοίνωσε η ίδια με δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ακόμη και περιπολίες σκέφτονται να κάνουν τα Σαββατοκύριακα οι κάτοικοι του Παληού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες διαρρήξεις στον οικισμό.

Παραδίδονται το πρωί στο Νοσοκομείο 21 νέα ασθενοφόρα για τις μονάδες ΕΣΥ σε όλη την ΑΜΘ. Το μεσημέρι πραγματοποιούν γενική συνέλευση οι γιατροί του Νοσοκομείου. Το πρωί πραγματοποιούν σύσκεψη στο Διοικητήριο διοικήσεις συνταξιουχικών σωματείων. Καταπομέληση κουνουπιών επικουρικά στο πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ ετοιμάζει ο Δήμος Νέστου. Αμερικανός απεσταλμένος στην Αθήνα φέρεται να πιέζει την κυβέρνηση υπέρ του πλωτού LNG στον κόλπο της Καβάλας. Ο Υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης απάντησε γραπτώς στο σωματείο των εργαζομένων της ΒΦΛ ότι αρμόδια για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο είναι η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Αναβλήθηκαν χθες στο Μονομελές Θάσου δίκες με κατηγορούμενους ναυτεργάτες. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα θα αποφασιστεί η δυνατότητα ρύθμισης χρεών προς τον Δήμο Καβάλας σύμφωνα με το νέο νόμο της Κυβέρνησης, ο οποίος εκτός από 100 δόσεις προβλέπει και διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων.

Αρχίζουν το πρωί στα σχολεία οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Αύριο στις 11.30 το πρωί η παρέλαση. Ο Νίκος Τσουμπάκης παρέμεινε πρόεδρος στη Θρακική Εστία. Από αύριο το βράδυ στο Αμφιθέατρο η παράσταση της Θεατρικής Μηχανής «Ραντεβού στα Τυφλά». Ο πολιτευτής Καβάλας του κόμματος το Ποτάμι Γιάννης Εριφυλλίδης ζητά να παραμείνει οργανωτής του φεστιβάλ Παπαϊωάννου το Δημοτικό Ωδείο.

 

«Έχω θετική διάθεση αλλά είναι θέμα της διοίκησης αν θα παραμείνω» δήλωσε χθες ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας. Αύριο το μεσημέρι γίνεται το ντέρμπι του Άρη Ακροποτάμου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης