ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΗ 2014

Αύριο το μεσημέρι ενημερώνονται για το προτεινόμενο πλωτό LNG στα γραφεία της ΔΕΠΑ οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας, ο Κωστής Σιμιτσής και η Δήμητρα Τσανάκα. Όλοι δέχθηκαν χθες τηλεφωνική πρόσκληση από πλευράς της δημόσιας επιχείρησης παροχής φυσικού αερίου. Στη συνεδρίαση της η Διυπουργική Επιτροπή ενέταξε χθες το πλωτό LNG στο νόμο για τις στρατηγικές επενδύσεις. Η απόφαση αφορά και τον αγωγό ΤΑΡ και το ευρισκόμενο σε πλήρη ακινησία επί 2 χρόνια σχέδιο μετατροπής σε φυσική αποθήκη φυσικού αερίου του κοιτάσματος Νότια Καβάλα. Ούτε χθες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Σήμερα τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας. Άγνωστο αν θα προσέλθει η διοίκηση της εταιρίας. Από σήμερα προσπαθούν να εξασφαλίσουν συνάντηση με τον κ. Στουρνάρα οι βουλευτές του Νομού. Δύο ομάδες τροχονόμων κάνουν καθημερινά ελέγχους δικυκλιστών για την χρήση προστατευτικού κράνους. Οδηγοί έως 30 ετών συμμορφώνονται ευκολότερα, σημειώνει ο διοικητής Τροχαίας Βασίλης Τσομπάνογλου.

Επίσκεψη στα Τενάγη των Φιλίππων έκανε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Στο Δημαρχείο Νέστου θα βρεθεί εντός των ημερών ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Ο μηχανικός και νέος δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Πεταμίδης θα είναι ένας από τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Θάσου. Αγιασμός τελείται σήμερα το πρωί στον δημοτικό λαχανόκηπο στον Αμυγδαλεώνα. Λειτουργούν στο τέλος της εβδομάδας τα λασπόλουτρα, γκρίνιες για την επιλογή χωρίς δημόσια πρόσκληση του εποχιακού προσωπικού. Την Πέμπτη πρέπει να αρχίσει δρομολόγια από και προς Θάσο το φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος». Σύντομα οι εργασίες στο έργο της οδού Ερυθρού Σταυρού θα επεκταθούν στο πάρκινγκ του Διοικητηρίου. Κλοπή 250 ευρώ σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην Καβάλα, θύμα ιδιώτης που ξέχασε το πορτοφόλι του σε χώρο του πλυντηρίου. Χθες στη Χρυσούπολη κατασχέθηκαν 330 πακέτα τσιγάρα για τα οποία δεν είχαν πληρωθεί φόροι. Συνελήφθη 56χρονος.

Κάτοικοι των Πηγών κάνουν έρανο στο χωριό τους για την ενίσχυση οικογένειας που έχασε το σπίτι της λόγω πυρκαγιάς. Ο Ευάγγελος Καμπουρίδης είναι ο νέος διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Διαμαρτύρεται το προσωπικό του Κ.Υ. Ελευθερούπολης επειδή μετατίθεται στον Πρίνο συνάδελφος τους, ειδικότητας πλήρωμα ασθενοφόρων. Λειτουργεί από σήμερα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον. «Έχω συμβόλαιο ως το τέλος του 2015, θα το σεβαστώ και θα εργαστώ» δήλωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρής Γκόνης. Η Μαρία Καραβία- νέα δημοτική σύμβουλος- ζήτησε να ενημερωθεί για το ΔΗΠΕΘΕ από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Ανέστη Δημητριάδη.

Μόνο φήμες υπάρχουν σχετικά με τα διοικητικά του ΑΟΚ. Την Παρασκευή η γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Στο 11ο πρωτάθλημα μπάσκετ αστυνομικών διευθύνσεων- ενόπλων δυνάμεων που έγινε πρόσφατα στο Κιλκίς η ομάδα της Α.Δ. Καβάλας κατετάγη 4η.

 

Διαβάστε επίσης