• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα μπροστά σε λίγο κόσμο ντοκιμαντέρ με θέμα τον Σταύρο Λάλα που ετοίμασε ο συμπολίτης φωτογράφος Γιάννης Καπάιος. «Ορισμένα πράγματα δεν λέγονται» είπε για τα επίμαχα γεγονότα της δεκαετίας του 90 ο Σταύρος Λάλας που παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ. Μία ακόμη φορά ευχήθηκε οι έλληνες να είναι ενωμένοι και να προοδεύει η χώρα.

Το τριήμερο 24,25 και 26 Ιουνίου θα γίνει στην Καβάλα το αεροπορικό σόου, αποφασίστηκε στην πρώτη σύσκεψη προετοιμασίας της διοργάνωσης που έγινε χθες. Στήριξη υποσχέθηκαν οι τοπικοί φορείς. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο, αδειοδότησε τόσο το καρουζέλ στον Δημοτικό Κήπο όσο και το Παγοδρόμιο στην Κεντρική Πλατεία. Το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Πυρκαγιά σε όχημα ενώ αυτό ήταν σε κίνηση εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Καλαμίτσας. Διάφορα ακόμη μικροπεριστατικά απασχόλησαν χθες από το πρωί την Π.Υ. Καβάλας. Εποχιακό προσωπικό πρόκειται να προσλάβει η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Θάσου.

Ο αντιπρόεδρος της Σκακιστικής ομοσπονδίας Βασίλης Θεοδωρίδης υποστήριξε χθες ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη στην πανελλήνια διοργάνωση σκακιού που δεν θα γίνει στην πόλη μας. Συνεχίζεται η διανομή ρυζιού σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Καβάλας. Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας οργανώνει ημερίδα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ζημιές στη καλλιέργεια ροδιού διαπιστώθηκε στην επαρχία Νέστου. Την 7η δόση από τα παρανόμως παρακρατηθέντα πρόκειται να εισπράξουν σύντομα από το δημόσιο οι 4 δήμοι του Νομού Καβάλας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας μετέχει στην πανελλαδική αποχή του κλάδου 9 με 15 Δεκέμβρη. Χωρίς ειδικές ανακοινώσεις το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την παύση των διοικήσεων των περισσότερων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας. Η ΕΛΜΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τις απλήρωτες καθαρίστριες των Γυμνασίων και των Λυκείων του Νομού. Συνέντευξη τύπου παραχωρούν το πρωί οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

Περιοδεία στην ΑΜΘ έκανε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Φίλοι του από τον Νομό Καβάλα τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Συνεδριάζει αύριο το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Δημιουργικό εργαστήριο αύριο το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη. Απευθύνεται στα μικρά παιδιά, έχει σχέση με τα εορταστικά στολίδια.

 

«Έρχονται σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν την 2η θέση» υποστηρίζει ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Τραυματίας ο Σταματόπουλος. Υποτροπή στο Νέστο ο Μαχαιρούδης. Ενδιαφέρον για τον Αλέξη Κυρίτση προκύπτει στην Ένωση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης