ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΗ 2014

Λύση και χρήματα αναζητούν τοπική αυτοδιοίκηση, βουλευτές, υπηρεσιακοί παράγοντες σχετικά με το ακατάλληλο για λειτουργία κτίριο του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά. Ειδικότερα αναζητούνται 6 αίθουσες σε όμορα σχολεία, χρήματα για την αποκατάσταση του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά σε εύλογο χρονικό διάστημα. Χθες γονείς και κηδεμόνες της συνοικίας συνάντησαν τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας ενώ ο Κ. Σιμιτσής ενημέρωσε τους βουλευτές. Από το τοπικό συμβούλιο Καβάλας αρχίζει την Πέμπτη το μεσημέρι η συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2015. Στη συνεδρίαση θα προσκληθούν και τα νέα μέλη του τοπικού συμβουλίου. 4 αθίγγανοι συνελήφθησαν χθες στην επαρχία Νέστου επειδή νωρίτερα έκλεψαν 23 κιλά τσιπούρες από ιχθυοτροφείο του Αγιάσματος. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης Κοπατσάρη καταθέτει σήμερα το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Κλειστή θα είναι η αγορά της Καβάλας την Κυριακή 20 Ιουλίου. Αυτή την απόφαση θα πάρει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Ανακοίνωση για την ενημέρωση που είχε από την ΔΕΠΑ εξέδωσε χθες για το LNG το ΤΕΕ ΑΜ. Εντός της εβδομάδας συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή των τοπικών φορέων που είναι αντίθετη στην πρόταση.

Την Πέμπτη θα γίνει στο δημαρχείο απολογισμός του αεροπορικού σόου. 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα την Κυριακή το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Παληού. Διαδοχικές είναι οι καταγγελίες «ανταλλάσσουν» σε καθημερινή βάση οι τρεις ναυτιλιακές εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια από και προς τη Θάσο. 27 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί παρουσιάστηκαν χθες στην Α. Δ. Καβάλας. Σύντομα θα ενισχύσουν το τμήμα Τροχαίας και το Αστυνομικό Τμήμα. Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών γίνονται σήμερα στον Νέστο. Την Δευτέρα το μεσημέρι συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αύριο συνεδριάζει η δημοτική επιτροπή ποιότητας ζωής. Συζητούνται το πρωί στο δικαστήριο οι δύο ενστάσεις για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Παγγαίου.

Συνεχίζονται το βράδυ οι παραστάσεις του «Φιλοκτήτη» στο Φρούριο. Από την Πέμπτη το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Όλες οι εκδηλώσεις στην αίθουσα του Όσκαρ. Έκθεση ζωγραφικής 18 καλλιτεχνών από σήμερα ως την Κυριακή στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Συνεχίζονται από σήμερα το βράδυ οι προβολές ταινιών στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο.

8 ποδοσφαιριστές έχει έτοιμους για το νέο ΑΟΚ ο Ερασιτέχνης. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με ενδιαφερόμενους παράγοντες που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα. Συζητήσεις και με προπονητές. «Χρέος μας είναι να προστατέψουμε τον ερασιτέχνη» δήλωσε χθες ο Μπάμπης Ευσταθιάδης, πρόεδρος της ΕΠΣΚ. Προπονητής στον Βρασίδα Νέας Περάμου ανέλαβε ο Γιώργος Στρατηλάτης.

Διαβάστε επίσης