ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

Απολογιστική συνέλευση για την έως τώρα πορεία του προγράμματος Στηρίζω έγινε χθες το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι φορείς ζητούν την οικονομική βοήθεια του Δήμου Καβάλας προκειμένου το κοινωνικό παντοπωλείο να ενισχυθεί με τρόφιμα που αμέσως μετά θα μοιράσει στους δικαιούχους. Ικανοποίηση για την λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου και του δημοτικού λαχανόκηπου. Κινούνται από χθες τα απορριμματοφόρα του Δήμου Παγγαίου μιας και βρέθηκαν χρήματα για την αγορά καυσίμων. Άρχισε η αποκομιδή των σκουπιδιών. Λιμεναρχείο Καβάλας και ΟΛΚ δεν γνωρίζουν τι θα γίνει από αύριο που η NEL διακόπτει την εκτέλεση δρομολογίων από το λιμάνι της Καβάλας προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Νέο πρόγραμμα δρομολογίων από και προς Θάσο ισχύει από χθες. Σήμερα μετακομίζουν στη νέα τους στέγη το 21ο Δημοτικό Σχολείο και το 5ο Γυμνάσιο. Στο σχολείο συγκρότημα του Ζουμπουλάκειου θα λειτουργούν εκτός από δύο Γυμνάσια και δύο τάξεις νηπιαγωγείων. Τσανάκα και Μαρκόπουλος δήλωσαν χθες ότι στηρίζουν την προσπάθεια των αγροτών για μια διαφορετική όδευση του ΤΑΡ από το Ζυγό ως τη Λυδία. Επιστολή του συλλόγου αγροτών στάλθηκε χθες στον Υπουργό Περιβάλλοντος.

Συναίνεση και συνεργασία της αντιπολίτευσης με τη διοίκηση του Δήμου ζητά με νέα ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Παρασκευή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας όπως επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη επιδιώκει ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος για τα προβλήματα των σταφυλοπαραγωγών του πρώην Δήμου Ελευθερών. Ένα άτομο 39 ετών συνελήφθη χθες στην Ελευθερούπολη για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Συντήρηση γίνεται στο κολυμβητήριο ενώ ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου συναντά τους αθλητικούς συλλόγους. Πιθανόν το κολυμβητήριο να ανοίξει την Δευτέρα. Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών σχετικά με την απασχόληση στα σχολεία του Νομού Καβάλας αναπληρωτών. Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Καβάλας δικαιώθηκε μέλος της Ένωσης Καταναλωτών, το χρέος του οποίου σε τράπεζα «κουρεύτηκε» σε ποσοστό 100%. 300 δωρεάν στειρώσεις ζώων στην Καβάλα και στο Δήμο Νέστου υλοποιεί από χθες ο σύλλογος Αίσωπος.

Η Νατάσα Μποφίλιου τραγούδα το βράδυ σε μουσική εκδήλωση στο Φρούριο. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων. Σχολή βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Ο Ιατρικός Σύλλογος οργανώνει το Σάββατο ημερίδα με θέμα την σήψη.

Με σκορ 3-2 ο ΑΟΚ νίκησε χθες το απόγευμα σε φιλικό ματς τον Κεραυνό Κρηνίδων. Τον Νίκο Τριανταφυλλίδη απέκτησε ο Ορφέας. Άγνωστο παραμένει αν την Κυριακή θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρόλα αυτά ο ΣΦΑΟΚ ανακοίνωσε εκδρομή στο Αγιονέρι.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης