• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ TETAΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ TETAΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Χωρίς ουσιαστικά νέα αλλά μόνο με μια αόριστη αισιοδοξία ήταν η χθεσινή ενημέρωση του Γιάννη Τσάρα στους συνδικαλιστές της ΒΦΛ. Η συνάντηση έγινε στο εργοστάσιο των λιπασμάτων, διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες. Ο κ. Τσάρας υποστήριξε ότι η συμφωνία με τη ΔΕΠΑ τηρείται, προέβλεψε ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι των πωλήσεων στην εσωτερική αγορά. Από την 1η Νοέμβρη θα αρχίσουν να αποχωρούν από το εργοστάσιο οι πρόσφατοι συνταξιούχοι της εταιρίας. Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υποσχέθηκε πάλι χθες το αιμοδυναμικό εργαστήριο στο Νοσοκομείο Καβάλας. Η υπόσχεση δόθηκε στους Γιάννη Πασχαλίδη- Αρχέλαο Γρανά που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του. Οι δύο εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας συνάντησαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Aegean από τον οποίο ζήτησαν συχνότερες και φθηνότερες πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». 275 αυτοφυή δενδρύλλια χασίς ξερίζωσαν χθες αστυνομικοί στη περιοχή Μοναστηράκι Νέστου. Είχαν ύψος από μισό έως 2,5 μέτρα. Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης μιλά το απόγευμα στο Πολύκεντρο της Νέας Καρβάλης. Θα ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής για τον αγωγό ΤΑΡ και το προτεινόμενο από την ΔΕΠΑ πλωτό LNG.

 

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο δικηγόρος Κώστας Αντωνιάδης. Η απολογία του αφορούσε την υπόθεση των έργων στο βιοτεχνικό πάρκο. Η ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας μαζί με το σωματείο εμπορουπαλλήλων ετοιμάζει κινητοποίηση την Κυριακή 3 Νοέμβρη, πρώτη Κυριακή που θα ισχύει ο νόμος για την λειτουργία των καταστημάτων. Η ΑΔΕΔΥ Καβάλας ετοιμάζει την απεργία της 6ης του Νοέμβρη. Ανακοίνωση για την ίδια απεργία εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο. Το ΠΑΜΕ Καβάλας οργανώνει σύσκεψη προετοιμασία της απεργίας αύριο το απόγευμα στο ξενοδοχείο Εσπέρια. Ο ειδικός γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου Γιώργος Αποστολίνας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Καβάλα. Η Δημωφέλεια θα συμμετάσχει με περίπτερο της στην έκθεση Philoxenia με στόχο τη προβολή των λασπόλουτρων των Κρηνίδων. Με πανηγυρικό τρόπο και την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Βαβία άρχισε χθες και συνεχίζεται ως τις 25 Οκτώβρη στη Νέα Καρβάλη το 15ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο.

 

Το πρωί θα βρίσκονται στην πλατεία Καπνεργάτη εκπρόσωποι του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Θα προσφέρουν τσάι, θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου. Το απόγευμα στο στέκι «Σήματα Καπνού» η δεύτερη γιορτή τετραδίου. Στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης παρουσιάζεται βιβλίο της Αλίκης Σακελλαρίδη για τον πατέρα της Μητροπολίτη Ελευθερούπολης Γερμανό Σακελλαρίδη. Μέχρι τις 26 Οκτώβρη θα φιλοξενείται στην Καβάλα η 2η Μπιενάλε Αστικής και Αρχιτεκτονικής Αποκατάστασης.

 

Με ερωτηματικό τον Καρλόπουλο ο ΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής στη Κατερίνη. Ατομικό πρόγραμμα και για τον Ντόση. Τραυματίας και εκτός πλάνων του προπονητή ο Βαλεριάνος. «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας» είπε για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ ο Νίκος Πενταζίδης.

 

Διαβάστε επίσης