Δεν είμαστε Ινδιάνοι …

 Δεν είμαστε Ινδιάνοι …

Σίγουρα τα μέτρα που μας ζητούνε να πάρουμε είναι υπερβολικά και άδικα απο την μια αλλά απο την άλλη είναι τρόπος αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης το μακελειό και τα επεισόδια ;

Είμαστε έλληνες και έχουμε μέσα μας τον πολιτισμό και την κουλτούρα που δεν έχει καμμία σχέση με την βία.

Να θα βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε για τα άδικα αυτά μέτρα που μας οδηγούν στην εξαθλίωση αλλα χωρίς επεισόδια και βανδαλισμούς.

Είμαι πολιτισμένοι άνθρωποι και οχι Ινδιάνοι.

Η συμπεριφορά βίας μας αδικεί γιατί ο έλληνας πολίτης δεν είναι ούτε κουκουλοφόρος ούτε χούλιγκαν.

Επιτρέπεται προκειμένου να γίνουν οι παρελάσεις χωρίς τον φόβο επεισοδίων να μετατρέπονται οι πόλεις σε πραγματικά φρούρια ;

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χθές επιστρατεύτηκαν χιλιάδες αστυνομικοί που δημιούργησαν έναν ανθρώπινο κλοιό προκειμένου να μην μπορέσει να πλησιάσει στην εξέδρα των επισήμων το αγανακτισμένο πλήθος.

Στην Καβάλα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεδριάζουν για να αποφασίσουν αν τελικά θα γίνει η παρέλαση η οποία μάλλον δεν θα γίνει αφού απο τα ξημερώματα της Κυριακής βρέχει χωρίς σταματημό.

Που λέει και το τραγούδι μια βροχή θα μας σώσει τελικά … μας έσωσε αφού και στην Καβάλα είχανε προετοιμαστεί εκπλήξεις για τους επισήμους που δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθούνε αφού η παρέλαση δεν έγινε.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία να ξέρετε αγαπητοί αναγνώστες.

Και τα καλά και τα κακά.

Η εβδομάδα της ψήφισης των μέτρων

Κατά τα άλλα η τρόϊκα έχει δώσει διορία στην κυβέρνηση μέχρι και την Δευτέρα να τα βρεί με την ΔΗΜΑΡ ώστε να ψηφιστεί το ένα και μοναδικό νομοσχέδιο που θα περιέχει όλα τα μέτρα και τα χαράτσια.

Ο Κουβέλης επιμένει και λέει οτι δεν θα ψηφίσει γιατί διαφωνεί για τα εργασιακά αλλα δεν ξέρω αν αυτή η επιμονή του θα αντέξει μέχρι την ημέρα της ψήφισης των μέτρων που θα είναι μέσα στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Βιάζεται ο Σαμαράς , και αυτό είναι γνωστό για να προλάβουμε να πάρουμε τα λεφτά πρίν λαλίσουμε γιατί αν δεν τα πάρουμε μέχρι τις 15 του Νόέμβρη θα λαλίσουμε.

Ολα καλά

με τον καιρό …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και πάμε καλά γιατί πάρα την βροχή η θερμοκρασία δεν έπεσε.

Είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη και είμαστε μια χαρά χωρίς να κρυώνουμε και να χρειαζόμαστε να βάλουμε μπρός τους μηχανισμούς που έχει ο καθένας στην διάθεση του για να ζεσταθεί.

Φέτος οι περισσότεροι θα κάνουν συνδυασμό διαφόρων τρόπων για να ζεσταθούν.

Λίγο αερόθερμο ή θερμοπομπός , ΄λίγο καλοριφέρ ( αν έχουν πετρέλαιο) και λίγο τζάκι ή ξυλόσομπα.

Ολα μαζί για να μοιραστεί το κόστος.

Πάντως αν πάνε όλα έτσι όπως μας τα έχουν πεί και έτσι όπως τα περιμένουμε μέχρι και τις 15 Νοέμβρη θα την βγάλουμε χωρίς να χρειαστεί να ανάψουμε τίποτα.

Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή είδηση αν θυμηθείτε οτι πέρσι τέτοια εποχή είχαμε κάψει μισό τόνο πετρέλαιο αφού απο αρχές Οκτώβρη κρυώναμε.

Για αυτήν την εβδομάδα ο καιρός λέει η ΕΜΥ θα είναι καλός και απο το βράδυ τη Δευτέρας θα σταματήσουν οι βροχές που θα ξεκινήσουν και πάλι την Πέμπτη αλλα θα είναι μικρής διάρκειας.

Τρίτη και Τετάρτη θα δούμε και τον ήλιο ο οποίος θα συνδυαστεί με πολύ καλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Δεν τα κατάφερε και αυτό το Σάββατο που μας πέρασε η Ένωση να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά απο μια μέτρα εμφάνιση.

Έχασε απο τον Πανιώνιο και ο προβληματισμός είναι μεγάλος αφού οι εντός έδρας ήττες μας απομακρύνουν απο τους στόχους μας.

Δεν χρειάζεται πανικός και κριτική αλλα συμπαράσταση.

Αυτή η ομάδα είναι σίγουρο οτι θα βρεί τον δρόμο της.

Ψυχραιμία και κοντά στην ομάδα αφού η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει όλα αυτά που πρέπει προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνέψει.

Λοιπόν παλληκάρια αυτά και για σήμερα.

Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο.

Ψηλά το κεφάλι τα καλύτερα έρχονται …

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης