«Δεν καλέσαμε πολιτικούς, μη γίνει φασαρία»

 «Δεν καλέσαμε πολιτικούς, μη γίνει φασαρία»

Μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» στις 11.00 το πρωί, κόβουν την πίτα τους οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) Νομού Καβάλας. Η εκδήλωση προετοιμάζεται με μεγάλη προσοχή από τη διοίκηση του σωματείου, που περιμένει όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου να γεμίσουν από συνταξιούχους, όχι μόνο από την πόλη της Καβάλας, αλλά από όλο το νομό.

Όπως είπε χθες στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Στέλιος Μαούνατζης σκόπιμα το Διοικητικό Συμβούλιο φέτος δεν κάλεσε πολιτικούς, τους βουλευτές. Αυτό έγινε είπε ο κ. Μαούνατζης για να μη γίνει φασαρία. Εννοούσε το τι συνέβη πέρσι στην αντίστοιχη εκδήλωση, όπου την ώρα που μιλούσαν οι βουλευτές υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παρευρισκόμενους συνταξιούχους.

«Το 2012 άφησε πολλές πληγές στους συνταξιούχους σ΄ όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα το 2013», είπε ο Στ. Μαούνατζης. Ανακοίνωσε επίσης ότι φέτος η εκδήλωση θα γίνεις χωρίς χρήματα, αφού μέχρι και πέρσι κάθε συνταξιούχος πλήρωνε συμβολικά το ποσό των 5 ευρώ.

Στη διάρκεια του έτους λόγω της κρίσης και των περικοπών το ίδιο σωματείο αποφάσισε να καταργήσει και την μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Σήμερα το σωματείο του ΟΑΕΕ Νομού Καβάλας, των συνταξιούχων επαγγελματιών και εμπόρων, αριθμεί περίπου 600 ενεργά μέλη. Γίνεται καμπάνια προκειμένου οι συνταξιούχοι του ταμείου να εγγραφούν ακόμη περισσότεροι στο σωματείο, καμπάνια που όπως φαίνεται αποδίδει.

 

 

*

 

 

Διαβάστε επίσης