• 9 Μαΐου 2024,

Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή …

 Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή …

Έγινε μια δημοσκόπηση στην Γαλλία με θέμα την ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου και οι Γάλλοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία που άγγιξε το 77% είπανε οτι η ιδιωτική ζωή του Ολάντ δεν τους αφορά.

Διότι οι Γάλλοι έχουν βαθύτερη και πιο ώριμη σκέψη.

Αν αυτά που έκανε ο Ολάντ τα έκανε Έλληνας πρωθυπουργός για παράδειγμα σήμερα δεν θα είχε μείνει τίποτα απο αυτόν.

Υπήρχε περίπτωση έλληνας πρωθυπουργός να έβαζε στο Μέγαρο Μαξίμου την γκόμενα όπως έκανε ο Ολάντ ;

Απλά ο Ολάντ κεράτωσε και την γκόμενα με άλλη γκόμενα και τώρα είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί αφού απο εδώ και πέρα σε όλες τους τις συνεντεύξεις θα τον ρωτάνε για τα γκομενιλίκια.

Πάντως η φερόμενη ώς νύν γκόμενα είναι 3 κλίκ πάνω απο την πρώην που μπορεί στα νειάτα της να ήτανε γυναικάρα αλλα έχει σπάσει αρκετά και έχει χάσει την λάμψη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ένα σχετικό δελτίο τύπου που έστειλε προχθές η ΠΑΕ ΑΟΚ υπάρχει νέα διοίκηση στην ομάδα διορισμένη απο το Ειρηνοδικείο και με άτομα της ομάδας ΄Τσάκα.

Αυτό δηλαδή που ήθελε η πλευρά Τσάκα και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί έγινε προχθές οπότε καταλαβαίνετε οτι η ομάδα περνάει σε μια άλλη φάση αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Τσάκα η συγκεκριμένη διοίκηση διορισμένη απο το Ειρηνοδικείο θα μπορέσει να δώσει την νομιμοποίηση στους επιχειρηματίες που εκπροσωπεί ο Τσάκας για να βάλουν τα λεφτά τους χωρίς να φοβούνται οτι θα τα χάσουν.

Αυτό σημαίνει οτι πλέον μιλάει το χρήμα και οτι η ομάδα θα πρέπει σε πρώτη φάση να πληρώσει τις υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και εφορία και εν συνεχεία να κάνει τις μεταγραφές που μας έχει υποσχεθεί απο την αρχή της σαιζόν ο Τσάκας.

Τέρμα τα αν και τα θα.

Έφθασε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα.

Πλέον η πλευρά Τσάκα δεν θα έχει απο εδώ και μπρός αν δεν βάλει το χέρι στην τσέπη.

Σε πρώτη φάση να το βάλει στην τσέπη και σε δεύτερη να φθάσει και βαθειά γιατί μέχρι σήμερα που μιλάμε πιο πολλά τα λόγια τους παρά τα έργα τους.

Όπως έγινε γνωστό απο άρθρα σε Κυριακάτικες εφημερίδες η τρόϊκα εκβιάζει για άλλη μια φορά την ελληνική κυβέρνηση και ανταλλάσει μια νέα ελάφρυνση του χρέους με την υπογραφή ενός τρίτου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που θα πρέπει να υπογράψουμε άμεσα έτσι ώστε να καλυφθεί κάθε χρηματοπιστωτικό κενό μέχρι το 2015.

Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο και έχουν έτοιμο το μενού του 3ου μνημονίου σε μια εποχή που το πρωτογενές πλεόνασμα τους φωνάζει οτι στην Ελλάδα έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Γιατί να αναγκαστούμε να πάρουμε και άλλα δανεικά όταν βγάζουμε τα λειτουργικά μας έξοδα ;

Μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η ομηρία είναι η απάντηση.

Και να ξέρετε οτι οι εταίροι και δανειστές μας δεν θα παραιτηθούν εύκολα απο αυτήν την κατάκτηση.

Θέλουν να κάνουν το χρέος πραγματικά βιώσιμο αλλα δεν θέλουν να μας δώσουν την δυνατότητα να απαλλαχθούμε απο αυτούς γιατί μας φοβούνται.

Φοβούνται την καλή Ελλάδα οτι αν πάρει φόρα δεν θα σταματιέται εύκολα.

Η διαπραγμάτευση μέχρι και την άνοιξη θα είναι σκληρή και εδώ καλείται ο Σαμαράς να τα δώσει όλα προκειμένου να μας απαλλάξει απο την ομηρία αυτή.

Οι έλληνες όλα αυτά τα χρόνια κάνουν υπομονή , έχουν δώσει τον καλύτερο τους ευατό οι φόροι και τα χαράτσια έχουν ακουμπήσει στο ταβάνι και δεν πρόκειται, γιατί δεν μπορούν, να δώσουν άλλα.

Ολα αυτά που εμείς γράφουμε στην σελίδα αυτή ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο τους επόμενους μήνες θα τα κυκλοφορήσουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί βλέπουν το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ να έρχεται με φόρα.

Η θα καθαρίσουμε μαζί τους μέχρι την άνοιξη του 2014 ή θα τα βροντήξουμε όλα και θα φύγουμε μόνοι μας απο την Ευρωπαϊκή αυτή τυραννία.

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης