Δεύτερη φορά του επιτέθηκαν σκυλιά στην πλατεία

 Δεύτερη φορά του επιτέθηκαν σκυλιά στην πλατεία

Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, επί σειρά έμπορος στο κέντρο της πόλης, διαμαρτύρεται γιατί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δύο διαφορετικές φορές, δέχτηκε επίθεση από σκύλους, τους ίδιους κατά πάσα πιθανότητα, ενώ διέσχιζε την κεντρική πλατεία της Καβάλας.
Ο Π. Μοδούρς γνωστοποίησε τα περιστατικά με διαμαρτυρία στην ιστοσελίδα του Κωστή Σιμιτσή, στο διαδίκτυο, επιμένει ότι κάτι πρέπει να γίνει, ισχυρίζεται από την άλλη ότι δεν είναι όλα τα αδέσποτα σκυλιά επικίνδυνα, αλλά μόνο τα συγκεκριμένα, που όπως φαίνεται τον έχουν βάλει στο «σημάδι».
Περισσότερα είπε στην εφημερίδα μας, χθιες. Είπε τα εξής: «Δεν έχω πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, αλλά τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν μία επιθετική συμπεριφορά. Θα έλεγα ανεξήγητη για μένα. Έχουμε ένα σωρό στην Καβάλα τα οποία οικεία προς εμάς, αλλά όπως έγραψα και στο δήμαρχο, το περιστατικό έγινε ένα βράδυ, ώρα 11.00, περνώντας μέσα από την κεντρική πλατεία, σηκώθηκε και με όρμησε. Εντάξει, εύκολα το απώθησα, γιατί ήταν ένα. Αλλά προχθές το απόγευμα, πάλι στην πλατεία, βρέθηκα αντιμέτωπος με αυτά τα δύο σκυλιά. Ήταν ένα λευκό, με βούλες, το οποίο σηκώθηκε κι άρχισε να γαβρίζει – δεν το είχα προσέξει ως τότε – προς εμένα κι μαζί με ένα μαύρο σκυλί, μου επετέθηκαν και κινήθηκα προς τον κόσμο που κινούνταν εκείνη την ώρα στην πλατεία για να τ΄ αποφύγω. Δεν ξέρω ποιες είναι οι διαδικασίες. Θα έλεγα όμως πως θα έπρεπε να μαζευτούνε, να στειρωθούν, να εμβολιασθούν και να ξαναενταχθούν ιστό της πόλης…».
ΕΡ: Είναι επικίνδυνα λέτε;
ΑΠ: «Φοβάμαι πως αυτά τα συγκεκριμένα σκυλιά με αυτή τη συμπεριφορά, πιθανόν να προκαλέσουν και ατύχημα».

Διαβάστε επίσης