• 19 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις μετά το ματς του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

 Δηλώσεις μετά το ματς του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Γιώργος Μαραντάς( προπονητής ΑΟΚ): « Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Εμείς προσπαθούμε μέσα από το παιχνίδι και τις προπονήσεις να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα που έχει. Είμαστε σε δύσκολη θέση, γιατί έχουμε δυο ήττες μέσα σε λίγες μέρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά αμυντικά , είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ από μια ομάδα που δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Στο β` μέρος ξεκινήσαμε πολύ πιο καλά. Δεχθήκαμε μια ανόητη κάρτα για τρίτη φορά φέτος αλλά οι παίκτες ανταποκριθήκανε πολύ καλά. Είχαμε δυο δοκάρια, ευκαιρίες αλλά δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα. Συνεχίσαμε την προσπάθεια μας, μέχρι το τέλος και μπράβο στα παιδιά που δείξανε πάθος και δύναμη. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Πρέπει να μείνουν οι πιο δυνατοί και αυτοί που αντέχουν, μέσα από τα προβλήματα.

Τα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και είναι από εδώ. Δε μπορεί να είναι μέσα στην ομάδα, κάποιος που δεν νοιάζεται.

Περιμέναμε περισσότερα από το Ντος Σάντος αλλά και τον Ουσμάν που επιλέξαμε να μείνει στο παιχνίδι και στο β` μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλός.

Έχουν μείνει ακόμη 11 παιχνίδια.

Δε μπορούμε να παίξουμε χωρίς στόχο. Κανείς ποδοσφαιριστής δε μπορεί να το κάνει αυτό σε καμία ομάδα. Μιλήσαμε με τα παιδιά. Ελπίζω να πιάσουμε το στόχο που έχουμε βάλει στα 3 παιχνίδια που είπαμε, μαζί με το σημερινό( χθες). Μιλάω για βαθμούς.

*Αλέκος Βοσνιάδης( προπονητής Απόλλων Σμύρνης): «Σημαντικό για μας να παίρνουμε βαθμούς σε τέτοιες έδρες»

Σπουδαίο διπλό για μας σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που τις αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί μέσα από προβλήματα κατορθώνει και βγάζει ένα τέτοιο καλό πρόσωπο. Η νίκη μας δίνει και πάλι την ηρεμία, αφού επανήλθαμε στην πρώτη θέση. Ηταν λάθος μας όταν προηγηθήκαμε, που πιστέψαμε ότι τελείωσε το ματς και μετά την κόκκινη. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους χώρους, να κουράσουμε την Καβάλα αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση όπου ο αντίπαλος έπαιζε με 10 και είχαμε πει πως θα αντιδράσουμε. Ήμασταν τυχεροί που αμέσως πετύχαμε το δεύτερο γκολ και η Καβάλα έκανε μετά και άλλες ευκαιρίες. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δοκαριού ενώ μετά βρήκαμε χώρους και πετύχαμε το τρίτο γκολ.

Παιχνίδι με παιχνίδι να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η απευθείας άνοδο.

 

Διαβάστε επίσης