Δηλώσεις Σιμιτσή για ΚΑΕ και Λαϊκή

 Δηλώσεις Σιμιτσή για ΚΑΕ και Λαϊκή

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με επιστολή που απέστειλε σήμερα το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συγχαίρει την ομάδα για την μέχρι σήμερα άριστη παρουσία της στους αγώνες του πρωταθλήματος αλλά κυρίως στον τελευταίο αγώνα υπογραμμίζοντας πως οι παίχτες έπαιξαν με ψυχή.
Ο δήμαρχος εκφράζει τη λύπη του για το άδικο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα που δυστυχώς στέρησε στην ομάδα την άνοδό της στην Α1 κατηγορία. Συγχαίρει ακόμα τη διοίκηση και τους παίχτες για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν συμβάλλοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στην πόλης μας.
Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο Δήμος Καβάλας και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα τους στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που καταβάλουν.
Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με δηλώσεις τους εκφράζει τη συμπαράστασή του προς του παραγωγούς και τους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, υπογραμμίζοντας ότι οι επιχειρούμενες ρυθμίσεις από μέρους της κυβέρνησης στοχεύουν στη σταδιακή αποδυνάμωση και τελικά την εξαφάνιση του κλάδου. Ο δήμαρχος σημείωσε ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ζητήσει από το Σώμα την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης.

Διαβάστε επίσης