• 4 Μαΐου 2024,

Διαζύγιο αλά Μενεγάκη

 Διαζύγιο αλά Μενεγάκη

Στην ανάπαυλα του μουντιάλ λίγες ώρες πρίν ξεκινήσει η ημιτελική φάση της διοργάνωσης ασχολούμαστε μόνο με το διαζύγιο της Μπαλατσινού με τον Κωστόπουλο αφού σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση ( αλά Μενεγάκη) κάνουν γνωστό οτι απο εδώ και στο εξής δεν θα είναι μαζί.
Θα συνεχίσουν να είναι οικογένεια αλλα δεν θα είναι μαζί.
Θα συνεχίσει ο ένας να αγαπάει τον άλλο αλλα δεν θα είναι μαζί.
Θα συνεχίσει ο ένας να εκτιμάει τον άλλο αλλά δεν θα είναι μαζί.
Δηλαδή ρε παιδιά και αυτοί που είναι μαζί τι παραπάνω νιώθουν ο ένας για τον άλλο απο αυτούς τους δύο που αποφάσισαν να μην είναι ;
Εγώ νομίζω οτι η ανακοίνωση του χωρισμού είναι αποτέλεσμα μιας έκρηξης που όταν κοπάσει θα τα δούνε διαφορετικά τα πράγματα και οι δύο εμπλεκόμενοι.
Για αυτό και στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για διαζύγιο αλλα για χωριστές πορείες.
Μπορεί να κάνουν και ένα διάλλειμμα που ξέρετε ;
Να πάρουν μερικές ανάσες να δούνε που πατάνε και μετά αν τους παίρνει το προσπαθούν και πάλι.
Δεν είναι σαν τον χωρισμό της Μενεγάκη που ήτανε οριστικός πολύ πρίν την σχετική ανακοίνωση αφού εκεί υπήρχε τρίτο πρόσωπο.
Υπήρχε ο Ματέο ο οποίος αρκετούς μήνες πρίν βγεί η ανακοίνωση του χωρισμού είχε βάλει ένα ουσιαστικό τέλος στον γάμο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο.
Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι , και πρέπει να μας προβληματίσει οτι εδώ και τρείς μέρες δεν ασχολούμαστε με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, με την μικρή ΔΕΗ ,με το μουντιάλ αλλα ασχολούμαστε με την Τζένη και τον Πέτρο.
Δηλαδή είναι το πρώτο ή το τελευταίο ζευγάρι που αποφασίζει να βάλει τέλος στην σχέση του ;
Δηλαδή ρε έλληνες έλεος.
Σιγά μην βγούμε και στους δρόμους κρατώντας μαύρες σημαίες.
Για να συνέλθουμε λίγο.
Αυτό που ήθελα να γράψω εδώ και μέρες και το ξεχνούσα είναι για το πόσο γούσταρα που η Κόστα Ρίκα αποκλείστηκε στα πέναλτι απο την Ολλανδία.
Πήγε το παιχνίδι η κολόφαρδη η Κόστα Ρίκα στα πέναλτι, εκεί που νομίζει οτι είναι αχτύπητη και βρήκε το μάστορα της στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ολλανδίας που μπήκε στο 119 ’ της παράτασης για να στείλει στο σπίτι την Κόστα Ρϊκα και το κατάφερε.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με πείραξε ο άδικος αποκλεισμός μας απο μια πολύ μέτρια ομάδα που έφθασε στο σημείο να διεκδικεί την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης απο την Ολλανδία !
Άντε γειά σας , άντε γειά σας , άντε σπίτι …..
Δύο ομάδες απο τον ίδιο όμιλο της Ελλάδας φθάσανε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ευχαριστημένος δηλώνει ο Ντάϊσεμπλουμ απο την ταχεία πρόοδο που υπάρχει στα προαπαιτούμενα και ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης 1 δις και την προθέρμανση για την επόμενη που είναι στο ίδιο ποσό.
Ο ίδιος είπε οτι μετά την 5η αξιολόγηση της ελληνικής προσπάθειας θα ξεκινήσει και η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους που ελπίζουμε να διεξαχθεί με την ίδια όρεξη απο την πλευρά των δανειστών που θα πρέπει κάποια στιγμή να ρίξουν και μια ματιά στις δικές τους υποχρεώσεις.
Εκτός απο τα προαπαιτούμενα υπάρχουν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.
Ο προγραμματισμός του Σαμαρά είναι να πετύχει την ελάφρυνση του χρέους και μετά να στείλει σπίτι τους δανειστές.
Πως να βγείς απο το τούνελ της κρίσης αν δεν στείλεις στο σπίτι τους , τους δανειστές και πιστωτές σου;
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να περνάντε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι και είναι πονηροί.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης