• 3 Μαΐου 2024,

Διαχείριση κλήσεων ταξί με τάμπλετ

 Διαχείριση κλήσεων ταξί με τάμπλετ

Ο πρόεδρος του EUROTAXI Καβάλας Γρηγόρης Αποστολίδης ανακοίνωσε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα λειτουργεί στα ταξί του EUROTAXI Καβάλας, σύστημα διαχείρισης των κλήσεων μέσω τάμπλετ.

Πρόκειται για έναν παλαιό στόχο του EUROTAXI Καβάλας, ο οποίος τώρα υλοποιείται. Όπως προκύπτει από την πρώτη ανακοίνωση, το σύστημα είναι ακόμη σε δοκιμαστική λειτουργία. Αισιοδοξία πάντως υπάρχει ότι το σύστημα διαχείρισης κλήσεων με τάμπλετ θα κάνει καλύτερη και ευκολότερη τη δουλειά των ταξί και κυρίως θα ρίξει το κόστος επικοινωνίας με το κέντρο του EUROTAXI.

Τέτοια προγράμματα υλοποιούν και άλλα ταξί σε όμορους νομούς. Το κείμενο με την αρχική ανακοίνωση του Γρηγόρη Αποστολίδη, αναφέρει τα εξής:

 

«Από την Πέμπτη στις 12:00 μμ το Eurotaxi Καβάλας λειτουργεί με σύστημα διαχείρισης κλίσεων με τάμπλετ.

Είμαστε στη φάση της προσαρμογής και κοινής λειτουργίας φωνής 20% τάμπλετ 80% έως ότου η φωνή να φτάσει τα επίπεδα του 5%. Τέταρτη μέρα σήμερα και όλα πολύ καλύτερα. Οι συνάδελφοι κατανοούν το σύστημα λειτουργίας και η τεχνική υποστήριξη από πίσω διορθώνει συνεχώς τα τυχών λάθει. Δεν είναι απλά ένα καινούριο σύστημα έτσι για εντύπωση και μπράβο αλλά μετάβαση στο μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται. Μέσα στη κρίση υπάρχουν και οι ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξουμε για να είμαστε έτοιμοι στο τέλος αυτής. Τίποτα δεν κρατά αιώνια. Έτσι και η κρίση αυτή η οικονομική κάποτε θα τελειώσει. Εμείς από τώρα κάνουμε κινήσεις για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εντος και εκτός αυτής.

Τα άμεσα αποτελέσματα θα είναι η μείωση της συνδρομής από την συγχώνευση και άλλων πόλεων και την συνεργασία με το eurotaxi Ξάνθης. Είναι στιγμές που το ΔΣ πρέπει να έχει την στήριξη και την βοήθεια όλων των μελών του. Υπομονή και επιμονή από όλους μας χρειάζεται για να απολαύσουμε όλοι μας τους καρπούς του το συντομότερο δυνατό.

Είναι κάτι που αφορά όλους μας. Στηρίξτε το συνάδελφοι είναι για το καλό όλων μας».

 

Διαβάστε επίσης