Διαψεύδει η ΠΑΕ περί θυγατρικής του ΠΑΟΚ – Το σήριαλ πάντως έχει ξεκινήσει και θα έχει δρόμο

 Διαψεύδει η ΠΑΕ περί θυγατρικής του ΠΑΟΚ – Το σήριαλ πάντως έχει ξεκινήσει και θα έχει δρόμο

Αντίθετα με τα δημοσιεύματα του τύπου της Θεσσαλονίκης αλλά και των Αθηνών, η ΠΑΕ ΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει συμφωνημένο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν έχει συμφωνηθεί να είναι ο ΑΟΚ, θυγατρική της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα από τη στιγμή που δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές σε μεγάλο βαθμό, ουδείς μπορεί να προδικάσει το παραμικρό.

Η πρώτη επαφή που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου ανάμεσα στον Κώστα Τσαλίκη και στον Ζήση Βρύζα, δεν οριοθέτησε κάποιους όρους ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αρχικά εκφράστηκε ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, για το λόγο ότι ο ΑΟΚ δεν έχει μεγάλο χρέος.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε επαφές με ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη αλλά και πάλι δεν συμφώνησε στο να υπάρχει τέτοιου είδους συνεργασία.

Οπότε μάλλον μερικοί βιάστηκαν να αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ, προορίζεται για θυγατρική του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο φυσικά θα έφερνε αντιδράσεις στην Καβάλα, αφού προσβάλει την ιστορία του ΑΟΚ.

Ο ΑΟΚ ως όνομα δε γίνεται να είναι θυγατρική σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα.

Το ιδιοκτησιακό πάντως περνάει και πάλι στην επικαιρότητα. Οι Κύπριοι είναι άφαντοι τον τελευταίο καιρό. Αρχικά με τις δηλώσεις του, φάνηκαν… ζεστοί.

Το ενδιαφέρον όμως δε προχώρησε, παρά το γεγονός ότι έκαναν και έλεγχο για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης από την πλευρά του δηλώνει αδυναμία στις πληρωμές, περιμένει την επιχορήγηση μήπως και αλλάξουν κάποια δεδομένα και οι παίκτες πάρουν κάποια χρήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μαραντάς σήμερα θα κάνει δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να κατεβάσει στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Δεν υπάρχουν απουσίες, μάλλον θα έχουμε επιστροφές βασικών παικτών που δεν αγωνίστηκαν στο ματς εκτός έδρας με τον Φωκικό.

*Δήλωση Καλλιοντζή για τον ΑΟΚ

Σκληρή κριτική άσκησε ο Θεόδωρος Καλλιοντζής προς το πρόσωπο του Δημάρχου όσον αφορά τη χθεσινή προμήθεια τροφίμων προς τους παίκτες του ΑΟΚ. Αναλυτικά η δήλωση του.

«Το πολιτικό άγχος στρεβλώνει την σκέψη. Στο κοινωνικό παντοπωλείο οι παίκτες του ΑΟΚ για να προμηθευτούν τρόφιμα δια χειρός… Σιμιτσή!!!!!. Ποιος το εμπνεύσθηκε άραγε; Εάν μεν η ιδέα έφτανε μόνο ως εκεί, σίγουρα μειώνει την αξιοπρέπεια των νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών αλλά και υποβαθμίζει την ποδοσφαιρική τους αξία αυτονόητα. Εάν έμμεσος στόχος ήταν η διοίκηση του ΑΟΚ, τότε είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιηθούν γι` αυτό οι παίκτες».

*Διαιτητής από τον Έβρο στο ματς του ΑΟΚ με Λάρισα

Ο Γιώργος Κυριαζίδης από τον Έβρο ορίστηκε να σφυρίξει την Κυριακάτικη αναμέτρηση του ΑΟΚ με τη Λάρισα στο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας από τη Μακεδονία και ο Γιώργος Βασιλόπουλος από τον Έβρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία. Στο ντέρμπι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον Εργοτέλη διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Χατζής από τη Δυτική Αττική. Στη Θεσσαλονίκη σ` ένα ματς με επίσης μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Πανσερραϊκό, διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Καμπαξής από την Εύβοια. Ο Γιώργος Μαστάκας από το σύνδεσμο Μακεδονίας θα σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αυτή τη φορά δεν έχουμε Καβαλιώτικη διαιτησία σε ματς του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι του ΑΟΚ με τη Λάρισα θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

 

 

Διαβάστε επίσης