Διευκρινίσεις Θ. Καλλιοντζή Αθλιότητες τα όσα λέγονται για τη θέση του Γ.Γ.

 Διευκρινίσεις Θ. Καλλιοντζή Αθλιότητες τα όσα λέγονται για τη θέση του Γ.Γ.

Τηλεφωνική παρέμβαση κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνεντεύξεως που παραχώρησε χθες το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ έκανε ο Θόδωρος Καλλιοντζής, πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «Ώρα για έργο» τον οποίον και διαδέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η σημερινή επικεφαλής της νέας παρατάξεως «Ανάσα για το δήμο». Από την πλευρά του ο Θόδωρος Καλλιοντζής σημείωσε:
«Είναι αθλιότητες όσα άκουσα να κυκλοφορούν στην πόλη από συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο και υβριστή μου, ο οποίος επικοινωνούσε με υποψηφίους της κ. Τσανάκα που συμπεριλαμβανόταν και στο δικό μου συνδυασμό του 2010, λέγοντας ότι έχει προσυμφωνηθεί να αναλάβω τη θέση του γενικού γραμματέα στο δήμο. Αυτές οι αθλιότητες δε με αγγίζουν. Δε διαπραγματεύτηκα ποτέ τις επιλογές μου, τις ιδέες μου, τις πεποιθήσεις μου. Δοξάστηκα και τιμήθηκα από το λαό της Καβάλας όσο ελάχιστοι από την μεταπολίτευση έως σήμερα.
Θα ήταν αδιανόητο να διαπραγματευθώ το οτιδήποτε. Ούτε ανάγκη το έχω, αλλά ούτε και είναι φιλοδοξία μου να γίνω κάποτε Καραπιπερίδης. Δε γνωρίζω ποιο βρώμικο μυαλό, ποιος επικοινωνιολόγος, ποιος αρχηγός δέχθηκε να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο χαρτί, ότι δηλαδή η κ. Τσανάκα διαπραγματεύεται προς των εκλογών τις θέσεις του δήμου. Προφανώς αυτά είναι τα τελευταία όπλα του κ. Σιμιτσή.
Να θυμίσω ότι τόσο η Δήμητρα Τσανάκα όσο και ο Βαγγέλης Παππάς με είχαν τιμήσει και ήταν δημοτικοί μου σύμβουλοι. Άρα δε μπορούσα να απορρίψω τον έναν και να υποστηρίξω καθολικά τον άλλον από την πρώτη Κυριακή. Η κ. Τσανάκα είναι η αυτοδιοικητική μου επιλογή και θα τη στηρίξω έναντι του κ. Σιμιτσή την ερχόμενη Κυριακή».

Διαβάστε επίσης